sâmbătă, 27 decembrie 2014

Servicii SEO, Optimizare site pentru Google, Neo Agency

Optimizare SEO Site


Cautarile in Google au crescut. Algoritmii de afisare a site-urilor in Google s-au schimbat iar retelele sociale au devenit indisensabile unei afaceri. Tocmai de aceea mergem dincole de optimizarea SEO clasica si abordam metode noi de marketing online pentru a creste vanzarile dvs cat si o prezenta crescuta a brandului dvs.
 Raport detaliat evolutie cuvinte cheie

 Campanii masurabile si orientate catre obiective

 Creare campanii eficiente in social media

 100% sigur, etic, eficient si de efect

Contact:
Neo Agency
Email: office@neoagency.ro
Website: www.neoagency.ro
Telefon: 0744 271 713

miercuri, 8 ianuarie 2014

Blugii, pe cale de disparitie in urma unei decizii anuntata de Bruxelles

Blugii ar putea deveni o raritate sau chiar ar putea disparea de pe piata. Uniunea Europeana a anuntat ca taxele pentru aceste haine vor creste de la 12 la 38%, daca sunt produse in SUA.

De 140 de ani, blugii sunt la moda, desi au fost purtati de generatii intregi. Cu toate acestea, ei ar putea sa dispara de pe piata, si asta pentru ca Uniunea Europeana vrea sa puna o taxa producatorilor americani care fac blugi pentru femei.

Decizia vine dupa ce nu au fost respectate normele impuse de Organizatia Mondiala pentru Comert. 75% din blugii vanduti in toata lumea sunt produsi in America, iar producatorii spun ca o astfel de taxa ar fi o lovitura pentru afacerile lor, iar foarte multi oameni si-ar pierde locurile de munca.

Alege-ti fusta in functie de silueta!

Fusta este piesa aceea vestimentara care emana feminitate si care nu va iesi niciodata din tendinte. Orice femeie are cel putin o fusta pe care o poate purta in orice moment al zilei, la orice evniment, atata timp cat este accesorizata corect. Totusi, daca nu stii ce tip de fusta te avantajeaza nu vei putea profita din plin de avantajele pe care aceasta ti le poate aduce. Iata cum ar trebui sa iti alegi o fusta, in functie de tipul tau de silueta.

In primul rand, atunci cand iti alegi o fusta trebuie sa stii ce tip de silueta ai, pentru a-ti putea alege una astfel incat sa maschezi micile imperfectiuni si, totodata, sa pui accent pe atuurile pe care corpul tau le are.

Silueta tip clepsidra - ai solduri proeminente, sani voluminosi si totusi, o talie mica? Atunci esti fericita posesoare a unei siluete de tip clepsidra. Se spune ca femeile cu aceasta silueta sunt cele mai fericite deoarece pot purta orice vor. Este adevarat, insa unele fuste te avantajeaza mai mult decat altele. Spre exemplu, fusta de tip creion a fost special conceputa pentru femeile cu aceasta silueta. Aceasta iti accentueaza formele voluptoase, dar si talie mica. De asemenea, poti purta cu succes fuste scurte, care iti accentueaza picioarele.

Pont: evita fustele foarte largi intrucat nu te avantajeaza in niciun fel, mascandu-ti formele.

Fusta

Silueta de tip triunghi inversat - in cazul in care umerii si sanii tai sunt cele mai voluminoase forme, atunci ai o silueta de tip triunghi inversat si ai nevoie de o fusta care sa-ti echilibreze formele.

Fustele cele mai potrivite pentru tine sunt cele cu croiala tip clos ori fustele cu croiala in "A". Acestea vor aduce volum in partea de jos a corpului tau, conferind armonie trupului. Un alt truc pe care il poti folosi este sa porti centuri late in talie, ori sa alegi fuste cu un brau inalt.

Pont: in niciun caz nu purta fuste mini ori drepte, care te dezavantajeaza teribil!

Fusta

Silueta dreptunghiulara - bustul tau, talia si soldurile au cam aceleasi dimensiuni? Atunci ai o silueta de tip dreptunghi, lipsita de accente si forme rotunjite. De aceaa este foarte important sa creezi tu accentele, apeland la diverse artificii precum: peplum, volane ori fel de fel de insertii in zona taliei. De asemenea, o fusta cu talia mai joasa este mai potrivita pentru tine, intrucat iti alungeste trunchiul.

Fustele cu croiala clos sunt de asemenea recomandate pentru silueta dreptunghi pentru ca ofera volum in zona soldurilor, creind impresia de talie mai subtire.

Fusta

Silueta ovala - femeile cu aceasta silueta au talia pronuntata. De aceea este extrem de important sa distraga atentia de la zona taliei, scapand de aspectul rotunjit.

Pentru a face asta, acestea trebuie sa aleaga guste din materiale fluide, usoare. Croiala fustei pentru o astfel de silueta trebuie sa fie dreapta, cu lungimea de dimensiuni medii, pentru a distrage atentia de la partea superioara a corpului, panand totodata accent pe picioare.

Pont: Evita imprimeurile mari! De asemenea, un ajutor serios pentru "sculptarea" trupului este lenjeria modelatoare - nu te sfii sa o porti!

Fusta

Silueta tip triunghi - daca soldurile sunt cele mai proeminente forme ale tale, in mod cert silueta ta este de tipul triunghi, asa ca o fusta cu croiala in "A" este perfecta pentru tine. Aceasta fusta cu croiala dreapta ar trebui sa iti imbrace perfect soldurile, oferindu-ti totodata o silueta echilibrata.

In ceea ce priveste lungimea, cele mai potrivite sunt fustele care ajung pana la genunchi ori exact pana in zona gambelor.

Pont: evita fustele cu aplicatii in zona soldurilor intrucat acestea ofera volum, iar tu nu mai ai nevoie. De asemenea, evita sa porti fuste mini.

Fusta

Porti tocuri inalte? Afla la ce pericole te expui

Pantofii cu toc vor fi mereu la moda deoarece dau vestimentatiei o nota de eleganta.

Specialistii atrag atentia insa ca, pentru mentinerea echilibrului, in timpul mersului pe tocuri, ne modificam pozitia corpului. Purtarea frecventa a pantofilor cu toc poate favoriza aparitia discopatiei lombare si de asemenea, afecteaza genunchii, articulatiile si pot favoriza uzura prematura a cartilajelor.

Femeile care umbla toata ziua pe tocuri inalte pot avea probleme cu soldurile, genunchii si spatele, lucru ce prezinta un risc pentru sanatate. Cel mai indicat este sa-i porti doar pentru cateva ore, cand mergi la un eveniment special, la o petrecere. In rest, daca stii ca ai multe drumuri de facut pe jos, opteaza pentru o pereche fara toc.

In afara luxatiilor, a entorselor, a bataturilor si a durerilor de picioare cauzate de pantofii cu tocuri inalte, femeile se expun unor riscuri mult mai mari, acestia putand avea efecte grave asupra coloanei, a muschilor si a echilibrului general al corpului.

Indiferent daca te-ai obisnuit sa porti tocuri inalte sau inca este un calvar sa mergi pe ele, ar trebui sa stii cate ceva despre incaltarile cu toc. 5 cm, aceasta este inaltimea peste care tocurile devin deosebit de periculoase.

Se pare, ca o zi de mers pe tocuri inalte exercita o presiune de cateva tone pe degetele de la picioare, conducand si la deformari ale monturilor, adica proeminentele osoase de la degetele mari de la picioare sau ale celorlalte degete care sunt fortate sa ramana ore intregi intr-o pozitie inconfortabila.

Deosebit de afectat poate fi si tendonul lui Ahile, cel mai mare tendon din corp, care leaga calcaiul de muschii gambei, scurtandu-se si ingustandu-se, astfel incat atunci cand vei purta o incaltaminte plata, pot aparea inflamatii si dureri.

Nu in cele din urma, poate cele mai grave urmari ale tocurilor le gasim la nivelul coloanei vertebrale si, asadar, al posturii corpului: din cauza deplasarii centrului de greutate al trupului, curbura naturala a coloanei se accentueaza, deplasand pelvisul in fata pentru a compensa diferenta de pozitie si pentru a recupera echilibrul.

Costumul de baie potrivit pentru tine, in functie de forma corpului

Vrei sa camuflezi la plaja zonele care te deranjeaza si sa te simti extraordinar fara niciun efort? Iti oferim cateva idei de costume de baie care se potrivesc mai multor tipuri de forme ale corpului.

Bust mic

Daca vrei sa para ca ai un bust mai mare, tot ce trebuie sa faci este sa creezi aceasta iluzie prin alegerea unui costum de baie adecvat. Poti purta bikini care au volanase in partea de sus, care au modele care atrag atentia sau care sunt decupate in asa fel incat sa iti puna bustul in evidenta. Daca aceasta varianta nu iti surade, poti oricand apela la un sutien cu push-up, dar trebuie sa fii constienta ca ar putea deveni incomod daca intri in apa.

Burtica proeminenta

Ai incercat saptamani intregi sa scapi de portiunea de grasime de pe abdomen, dar nu ai reusit? Nicio problema. Trebuie doar sa iti cumperi un costum de baie intreg care este construit in asa fel incat sa iti aplatizeze acea zona. O solutie este sa alegi un bikini intreg care are material creponat in zona din fata si va ascunde orice imperfectiune. Mai poti incerca si costume de baie care au diferite printuri care mascheaza zona problematica.  

Bust generos

Daca ai nevoie de un mic ajutor la plaja, atunci alege un bikini care contine cupe si are o structura adecvata. Dupa ce ti-ai ales modelul, probeaza costumul si asigura-te ca partea de sus iti acopera complet bustul si iti ofera sustinerea necesara. Bretelele si materialul trebuie sa fie rezistente pentru a-ti oferi confort maxim.

Femei active

Daca intentionezi sa inoti, sa joci volei sau vrei sa incerci orice alta activitate sportiva, atunci ai nevoie de un bikini care nu te va dezamagi intr-un moment crucial. Trebuie sa iti cumperi un costum de baie care sa ofere sustinerea adecvata bustului tau si sa eviti categoric costumele care se leaga in spatele gatului pentru ca vor exercita prea multa presiune. Fii atenta la bretelele topului si asigura-te ca sunt destul de rezistente.

Femei cu umeri lati

Nu iti plac umerii tai? Pot arata senzational daca alegi un costum de baie care se leaga la baza gatului. Iluzia optica iti va face bustul sa para mai mare si ridicat, iar umerii tai vor parea mai mici fara niciun efort. Vei arata senzational intr-un costum de baie care iti va flata formele.

Trend alert: decolteul inima!

Vara aceasta decolteul in forma de inima trebuie sa fie prietenul tau cel mai bun!

De la propunerile marilor case de moda precum Moschino si pana la moda strazii, decolteul in forma de inima este pe val in acest sezon. Fie ca ste vorba despre o rochie, ori despre o bustiera sau top, acest tip de decolteu te va scoate din multime!

Pentru a obtine efectele dorite, asorteaza-ti la o tinuta cu decolteu in forma de inima un coc simplu in varful capului. Astfel, zona bustului va primi toata atentia.

Pont: pentru acelea dintre voi cu sanii de dimensiuni reduse, un sutien cu push-up impreuna cu un decolteu inima va face minuni!

Vrei sa-ti ascunzi burtica? Iata ce trebuie sa porti!

Daca vrei sa ascunzi cele trei-patru kilograme in plus pe care le-ai luat sau poate nu vrei inca sa se afle ca este insarcinata, poti sa-ti ascunzi burtica imbracand anumite obiecte vestimentare care parca pentru asta ar fi fost concepute.

Imprimeu in oglinda

Fusta cu talie inalta din imagine avantajeaza deopotriva femeile plinute, cat si pe cele slabe, fiind si ideala pentru a ascunde burtica. Imprimeul este in oglinda, asadar, marginile sunt identice si parca s-ar uita una la cealalta, in timp ce portiunea din mijloc este uni, neagra. Daca ai burtica si vrei sa o ascunzi, poti opta pentru o astfel de fusta cu talie inalta pentru ca distrage atentia de la “centru” si o duce catre solduri.

Topul in degrade

Fie ca este o bluza, un tricou mai larg sau un maiou, poti sa-ti ascunzi sub el burtica daca optezi pentru un model in degrade. Partea superioara fiind mai deschisa la culoare la distrage atentia de la partea inferioara care poate, astfel, sa ascunda fie un bebe, in cazuri fericite, fie cateva kilograme in plus, in cazuri mai putin fericite. Oricum ar fi, regulile sunt urmatoarele: culoarea deschisa sa fie in zona bustului si a umerilor, iar topul sa nu fie mulat.

Riscuri in materie de fashion pe care orice femeie ar trebui sa si le asume!

Moda are reguli stricte, pe care insa ar trebui sa iti faci curaj si sa le incalci cel putin o data. Iata catevariscuri pe care trebuie sa ti le asumi daca vrei sa fii un adevarat fashion-icon!

Mix&Match
Combina imprimeuri si texturi diferit, care aparent nu au nicio legatura si creeaza un outfit de zile mari. Daca vrei sa nu dai gres, nu uita ca imprimeurile sa aiba cel putin o culoare in comun si, de asemenea, este important ca imprimeurile sa aiba dimensiuni diferite.

Investeste intr-un costum office cu pantaloni scurti 
Poarta-l la birou ori la un eveniment la care trebuie sa adopti o tinuta smart-casual. Accesorizeaza-l cu tocuri seara si cu balerini ori sandale joase ziua, la birou.

Poarta sosete cu sandale!
Ai insa grija sa nu fie prea mult. In cazul in care faci aceasta combinatie, nu uita de zicala “less is more” si imbraca o tinuta cat mai simpla.

Trucuri de stil pentru femeile cu solduri late

Conformatia de tip para este mai dificila, dar exista solutii pentru a-i pune in valoare calitatile si a-i minimaliza defectele:

Fustele in A sunt cele mai flatante: fie cu o linie evazata rigida, fie fluide, cu materialul dispus in bie, fie cu alte jocuri discrete de falduri sau cute la poale.

Opteaza pentru pantalonii usor evazati de la jumatatea coapsei in jos. Constituie o replica cu volum echilibrat pentru solduri.

Poarta pantaloni si fuste cu talie joasa. Vizibila diferenta intre solduri si talie nu e de nici un folos. Coborand linia taliei, corpul devine mai bine proportionat.

Evita curelele stranse in talie. Accentuandu-ti ingustimea taliei, iti largesti soldurile.

Renunta atat la hainele prea stramte, cat si la cele prea sleampete. Ajustarea corecta pe corp e foarte importanta pentru "cursivitatea" siluetei.

Foloseste in partea superioara a trunchiului culorile deschise si in cea inferioara pe cele inchise. Aceasta abordare cromatica redirectioneaza atentia de la amplitudinea soldurilor catre bust sau catre fata.

Dungile orizontale la pantalon sau la fuste sunt scoase din discutie. Ele te arata chiar mai lata decat esti.

Sacourile cambrate in talie sa fie de lungime medie. Linia terminatiei trebuie sa se situeze putin deasupra soldurilor.

Abordeaza jachetele destul de lungi. Hainele ¾ sau deasupra genunchiului sunt foarte indicate, fiindca ascund soldurile.

Poarta cizme. Indiferent de stil, cizmele (mai ales cele cu toc) sunt flatante.

Evita fustele mini. Atrag atentia asupra soldurilor. Fustele lungi sau ¾, fluide, fustele-pantalon si pantalonii pescaresti evazati creeaza o diversiune optica, facand ca latimea soldurilor sa nu mai para atat de mare comparativ cu poalele..

La pantaloni, poarta numai tocuri inalte - iti subtiaza silueta.

Bijuteriile indraznete, esarfele sau palariile sunt accesorii indispensabile. Ele atrag atentia asupra fetei.

Imprimeurile sunt recomandate numai pentru partea de sus. La fel ca si culorile deschise atrag atentia in aceasta zona, contrabalansand latimea bazinului.

Cum iti alegi costumul de baie perfect, in functie de silueta

Costumul de baie trebuie ales cu foarte multa atentie, croiala, culoarea, imprimeul sunt caracteritici care iti pot scoate in evidenta calitatile si iti pot ascunde defectele.

Cum alegi costumul de baie

Ai o silueta androgina? Pentru a da iluzia ca silueta ta are forme alege un slip pantalon scurt care va face ca talia sa para mai subtire, iar soldurile mai late. Alege un costum de baie in doua piese cu imprimeu, cu funde volane, detalii care vor aduce un plus de feminitate siluetei tale.


Pentru a aplatiza o burtica mai proeminenta este indicat sa porti un slip cu talie inalta sau un costum de baie intreg.


Daca ai bustul mic si vrei ca el sa para mai mare alege sutiene cu buretei, sutiene push- up (care ridica bustul) sau triunghiuri. Detalii cum ar fi volanele, florile aplicate pe sutien vor adauga un plus de volum. Alege imprimeuri florale, dungi sau buline.

Pentru a ascunde niste solduri prea late opteaza pentru un slip inchis la culoare, sutienul este bine sa fie mai deschis la culoare sau spre deosebire de sutien sa fie imprimat. Sezonul aceste chiar se poarta in continuare costumele de baie cu slipul si sutienul diferite ca imprimeu si culoare.

Daca vrei ca picioarele tale sa para mai lungi opteaza pentru un slip rascroit mai mult pe picioare, vei castiga cativa centimetri importanti. Pentru a micsora o pereche de sani foarte mari, alege sutiene cu cupe, care sa sustina greutatea sanilor. Sutienul trebuie sa aiba bretele mai groase pentru a nu lasa urme inestetice pe piele.

BIKINI

A aparut imediat dupa cel de-al doilea razboi mondial. Numele Bikini vin de la Atolul Bikini, locul unde se testau arme nucleare, a fost preluat pentru presupusul efect "explosiv" pe care acest tip de costum de baie il are asupra privitorului (www.wikipedia.com).

Cum sa alegi ochelarii de soare potriviti

Modelele de ochelari de soare cu forme supradimesionate sau cele cu accente retro sunt vedetele verii 2013.

Ochelarii de soare sunt, cu siguranta, accesoriul ce nu trebuie sa lipseasca din geanta niciunei impatimite de moda. Alesi in functie de fizionomie, dar si de stilul vestimentar, acestia sunt un accesoriu care poate completa si transforma cu succes orice tinuta.

Tocmai din acest motiv, stilistii recomanda adoptarea unui stil indraznet in accesorizare, care sa tina cont mai putin de regulile de asortare. Potrivit acestora, ochelarii de soare sunt accesoriul perfect care sa dea un aer unic tinutei, dar care sa ofere, in acelasi timp, protectia necesara impotriva razelor de soare.

ochelari de soare

Imaginatia poate fi lasata libera in acest sezon, pentru a obtine combinatii interesante si indraznete de culori si forme. Totusi, din geanta numanui nu trebuie sa lipseasca ochelarii de soare in stil retro, care pot fi combinati cu o tinuta vintage, cat mai lejera si feminina. Nu sunt mai prejos nici ochelarii cu forme supradimensionate, care nu pot trece neobservati si ar aduce un accent chic oricarei tinute.

Pentru a face alegerea potrivita in achizitionarea unei perechi de ochelari de soare este foarte important sa se tina cont de fizionomie.


- In cazul unei fete ovale sunt potriviti ochelari cu lentile late, linie evidentiata cu precadere de modelele cu accente retro.
- Daca fata are o forma rotunda, atunci, cea mai potrivita alegere este cea a ochelarilor de soare tip ochi de pisica.
- Modelul aviator, forma de ochelari foarte populara in acest moment, este recomandata celor care au o fizionomie a fetei usor triunghiulara. Astfel, vor fi scoase in evidenta liniile fetei si se va accentua stilul personal.

ochelari de soare

Daca se va tine cont de aceste cateva reguli in alegerea ochelarilor in functie de forma fetei, atunci orice impatimita de moda se va putea alinia tendintelor noului sezon. Imbinarea culorilor si a imprimeurilor va veni apoi natural, ca parte a inspiratiei si a stilului personal.

Fusta maxi si maiou, combinatia verii

Combinatia de fusta maxi si maiou este preferata vedetelor pe timp de vara. Poarta si tu aceste piese comode in zilele caniculare.

Daca ai in garderoba cateva fuste maxi si cateva maiouri, tinutele pentru tilele caniculare sunt deja asigurate. Vedetele poarta aceasta combinatie care se potriveste si la plaja, si la cumparaturi, dar si la ocazii speciale, in functie de materiale, culori si imprimeuri.

Pentru o tinuta cool, ia exemplu de la Selena Gomez si poarta un maiou simplu si o fusta cu imprimeu tribal. Daca nu e prea cald, adauga o pereche de ghete. Tot o tinuta relaxata are si Miranda Kerr, care dovedeste ca aceasta combinatie este perfecta si pentru mamicile ocupate.Ea poarta un maiou gri si o fusta cu animal print.

Evident, poti sa porti si culorile neon, foarte trendy sezonul acesta. Minka Kelly a combinat un maiou gri cu o fusta roz.

Iar pentru o iesire la ceas de seara sau o petrecere imita tinuta lui Nicki Hilton. Vedeta poarta fusta in dungi alb-negre si un maiou negru. Adauga o geanta colorata si esti gata de plecare.

minka kelly nicki hilton

Ce porti vara aceasta la plaja?

Caldura mare! Probabil ca iti faci planuri de vacanta pe o insula exotica, intr-o croaziera pe Mediterana sau macar un week-end prelungit la mare. Ramai in oras? Cu siguranta, vei merge la o piscina sau la strand. Pentru toate acestea ai nevoie de un costum de baie, nou-nout care sa iti puna in valoaresilueta, personalitatea si stilul.

In continuare, se poarta costumele de baie, intens colorate care au un aspect trendy si jucaus. La polul opus, se afla in tendinte costumele de baie albe In acest caz, vei avea nevoie de un material mai plin sau crosetat pentru a nu lasa sa se vada nimic! Poti opta pentru o tunica din bumbac pentru a-ti crea o tinuta de plaja "all white" care este in voga in acest moment.

Costum de baie M Missoni, flip-flops Banana Moon, sandale Marc Jacobs

Costum de baie M Missoni, flip-flops Banana Moon, sandale Marc Jacobs

Print-urile sunt la mare cautare! Alege temele tropicale, propuse de M Missoni cu flori de hibiscus stilizate si frunze de palmier. Vedete, precum Rachel Bilson le-au integrat deja in garderoba lor de vara. Ea a fost fotografiata pe o plaja din Barbados, purtand un costum de baie in doua piese.

Daca vrei o schimbare, pastreaza sutienul si inlocuieste bikini-ul cu unul monocrom, asa vei avea mai multe optiuni.Seara, poti purta pe deasupra costumului de baie un cardigan foarte subtire, in dungi sau zig-zag pentru un look retro-chic!

Se poarta si printurile geometrice. Opteaza pentru cele cu un imprimeu recognoscibil, precum celebrul "check" de la Burberry. Cu siguranta, toata lumea il va remarca, atunci cand te vei bronza pe puntea luxoasa a unui vas de croaziera!

Costume de baie M. Missoni

Costume de baie M. Missoni

Just Cavalli iti propune costume de baie cu imprimeuri indraznete: pete de leopard, elemente florale si nuante tari! Sunt ideale pentru femeile active cu o silueta atletica care joaca volei pe plaja, practica surf, kiting sau scufundari!

In privinta croielii, opteaza pentru un costum de baie retro, atunci cand ai forme. Bikini-ul cu talie inalta iti va accentua iti va pune in evidenta silueta clepsidra. Alege un model de costum de baie cu franjuri, funde sau cupe, atunci cand ai bustul mic sau pentru un slip cu volane, atunci cand posteriorul tau este generos si ai picioarele scurte. Daca ai o silueta androgina, alege un costum intreg sau cu taieturi sexy.

Nu uita accesoriile potrivite: flip-flops in cauciuc moale, sandale plate sau cu platforma, espadrile din panza, ochelari de soare cu lentile si rame colorate, palarii de soare, pareo sau tunici.

ochelari de soare Burberry

Ochelari de soare Burberry

Pietrele pretioase, intre noroc si nenoroc

Au o putere magica pe care si-o manifesta intotdeauna cand interactioneaza cu oamenii. Pentru ca, asemenea purtatorilor, nestematele sunt corpuri vii. Si, ca orice corp viu, au si o poveste interesanta.

Universul se sprijina pe o osie de diamant, scrie Pliniu. Ba nu, pe un soclu urias din safir, cred persanii. Se pare ca legaturile sau conexiunile care se tot fac intre noi, Univers si pietre pretioase s-au nascut o data cu lumea. Oare nu am apartinut, cu totii, la inceputuri, regnului mineral?

Fiecare luna are piatra ei pretioasa

Te-ai nascut in octombrie? Poarta opal! In sec. I d.Hr., oamenii erau ferm convinsi ca, daca purtau nestemata corespunzatoare lunii in care s-au nascut, totul le va merge foarte bine. Dar poti experimenta si nenorocul, ghinionul, nefericirea. Astfel, daca suntem mandrele posesoare ale unei pietre pretioase, nu este obligatoriu sa ne simtim si confortabil cu ea. Relatiadintre noi si aceste corpuri vii poate fi si de incompatibilitate. Starile de disconfort nu sunt nici scornite, si nici nazarite. O piatra pretioasa poate "mosteni" si, implicit, transmite, atat energii pozitive, cat si energii negative.

Diamantul alunga visele rele, dar poate aduce si nenoroc

Este piatra la care tanjeste orice tanara mireasa si are o poveste spectaculoasa. Dintre toate nestematele, diamantul este considerat simbolul perfectiunii. In India, este semn al nemuririi, al imortalitatii - "se naste din pamant sub forma unui embrion al carui cristal ar reprezenta o stare de maturitate intermediara. Diamantul este matur, cristalul este imatur", scriu Alain Gheerbrant si Jean Che¬valier in Dictionarul de simboluri (Ed. Artemis, '94).

Pliniu noteaza ca diamantul este remediu pentru otravuri, boli, vise rele si duhuri. In Evul Mediu, oamenii instariti purtau aceasta piatra pentru a se apara de ciuma. Atunci insa cand diamantul este imperfect, el nu poate aduce decat nenoroc celui care-l poarta.
Purificarea alunga ghinionul

Si-n jurul rubinului s-au tesut istorioare fascinante. In vremuri imemoriale, domnitele doritoare de tinerete vesnica obisnuiau sa-si frece pielea pentru a opri astfel, credeau ele, procesul imbatranirii. Rubinul avea si calitati profetice, se considera in Evul Mediu. Atunci cand persoana care-l purta era in pericol, acesta devenea si mai inchis la culoare. De unde vin aceste convingeri? Din credinta ca, purtandu-le, oamenii aveau certitudinea ca preiau ceva din puterea lor, din perfectiunea lor, din frumusetea lor.

Ele aveau rolul si, mai ales, sensul pe care-l aveau totemurile (obiecte-protectoare pentru triburi) in culturile primitive. De exemplu: daca un animal era considerat totem, vanarea lui era interzisa. O data ucis, forta si calitatile lui transferate asupra tribului erau distruse. Asa cum, daca o piatra pretioasa a fost furata si apoi oferita in dar, toate energiile negative si nefirescul cu care s-a intrat in posesia lui se vor transfera purtatorului. Ce e de facut? Specialistii ne sfatuiesc sa purificam pietrele inainte de a le purta. Astfel, Acvaria recomanda: "spalarea in apa curenta, pu¬rificarea cu apa sarata, incarcarea la lumina soarelui si, in final, incarcarea cu propria energie pozitiva".

Safir

Este albastru, de culoarea cerului si, gratie acestei insusiri, lumea orientala il foloseste ca talisman in descantecele impotriva deochiului. Ca o curiozitate, intre 1950 si 1960, safirul a jucat "rolul" de varf de ac pentru patefoane si pick-up-uri.

Smarald

Rabelais atribuie smaraldului calitati afrodisiace. Aristocratii renascentisti faceau schimburi de asemenea pietre in numele prieteniei: daca smaraldul se altera, legatura de amicitie se degrada si ea. Evul Mediu asociaza acest mineral cu vrajitoria: pus pe limba, ajuta la chemarea duhurilor rele.

Cum sa iti alegi poseta in functie de vestimentatie

Vara asta nu te feri de posetele supradimensionate, de culorile tari sau de cele cu aplicatii metalice, cristale sau franjuri. Iata care sunt tendintele in materie de genti si posete in sezonul cald.

In primul rand, nu este obligatoriu ca poseta sa se asorteze cromatic cu vestimentatia noastra. In schimb trebuie tinut cont de materiale si texturi. Cel mai important, poseta se asorteaza cu starea de spiritDesignerii de accesorii ne inseamna sa alegem posete in dimensiuni mari si in culori intense.

"Vedetele acestei veri sunt posetele supradimensionate, atat cele de zi, cat si cele de seara. Verde smarald, rosu intens, verde menta si culori pastelate. Accente metalice, aplicatii precum perlele si cristalele sau franjuri", mai spun designerii.

Invata sa alegi haine de calitate

Inainte sa ajungi la casa sa platesti, uita-te bine la alegerile vestimentare pe care le-ai facut. Hainele nu mai sunt ca acum doua decenii, de exemplu, adica nu mai sunt create sa reziste o vesnicie. Calitatea a scazut odata cu pretul. Daca vrei sa economisesti pe termen lung, nu strica sa ai in vedere cateva lucruri.

Evalueaza detaliile
Uita-te la felul in care sunt asezate ornamentele ca nasturii, margelele si paietele. Fii atenta la calitatea detaliilor, dar si la modul in acre acestea sunt atasate de haine. Paietele si margelele sunt lipite sau cusute? Daca sunt cusute, cand te vei agata de ceva, iti vei rupe si decoratiunea.

Verifica densitatea materialului blugilor

Blugii sunt o categorie aparte in lumea modei. Dar, ca toate textilele, nu toti sunt la fel. Cand iti cumperi o pereche de blugi, tine-i in lumina. In functie de cata lumina trece prin material, poti afla densitatea acestuia. Cu cat densitatea este mai mare, cu atat durata de viata va fi mai lunga.

Verifica cusaturile

O cusatura imperfecta nu inseamna intotdeauna o calitate indoielnica, ci faptul ca haina a fost cusuta manual. Importanta este ata: cu cat este mai subtire, cu atat mai putin durabila va fi.

Simte materialul

Unele materiale fragile, cum ar fi matasea, se strica repede la purtare. Ia o bucata de material in mana si freaca-l putin in pumn. Trebuie sa se simta confortabil si moale. Totul se reduce la atingere.

Citeste eticheta

Desi pare evident, multe uitam sa citim etichetele. Facem asta mai ales cand cumparam online sau cand produsul ne aminteste de un pulover de casmir sau de o esarfa de matase. Cu toate acestea, poti fi pacalita. Daca platesti ca pentru casmir, asigura-te ca asta si primesti.

Verifica materialul suplimentar inclus in produs

Daca investesti intr-un produs de calitate, vei vrea sa-l porti mai multi ani. Pentru a veni in intampinarea schimbarii stilurilor si a greutatii corporale, cauta articolele care au un pic de material in plus. De exemplu, tivul sa fie suficient de mare pentru a scoate de acolo material pentru largire sau pentru o lungime mai mare.

Nu pierde din vedere investitia de timp

Poti sa-ti dai usor seama daca designer-ul si-a batut sau nu capul cu piesa pe care o ai in mana. Totul sta in detalii: un imprimeu frumos, o impletitura, un buzunar puse in locuri mai putin vizibile arata grija in procesul de productie.

Pastreaza "cadourile"

Pastreaza nasturii si paietele pe care le primesti odata cu hainele. Asa nu vei mai alerga panicata sa cauti ceva ce se potriveste.

Cum arata rochia cu care Victoria Beckham a atras toate privirile la Wimbledon

Finala masculina de la turneul de tenis de la Wimbledon a reprezentat o alegere perfecta a vedetelor din Marea Britanie pentru a-si petrece sfarsitul de saptamana.

Astfel, in tribunele complexului de la Londra s-au aflat numeroase vedete, printre acestea numarandu-se Victoria BeckhamWayne Rooney si sotia sa, Even ColenGerard ButlerBradley Cooper siRonnie Wood.

Cu siguranta cea care a atras cele mai multe priviri a fost nimeni alta decat Victoria Beckham. Imbracata intr-o rochie neagra de dantela care ii scotea in evidenta bustul impresionant, cu ochelari de soare si parul strans intr-un coc lejer, fosta componenta a trupei Spice Girl s-a ridicat la nivelul asteptarilor.


Victoria a tinut sa-l felicite pe Andy Murray pentru victoria obtinuta in fata lui Novak Djokovic si astfel a postat un mesaj pe twitter in care a scris: "Felicitari lui Andy Murray si familiei sale. O zi minunata la Wimbledon!! Mandra sa fiu britanica!".

Uite ce tinuta propune Andreea Raicu pentru prima intalnire!

Andreea Raicu a purtat zilele trecute o tinuta creata de ea pentru prima intalnire. Ai purta-o la un astfel de eveniment?

Andreea Raicu nu a fost la prima intalnire, ci doar la o plimbare prin oras, dar a purtat o tinuta gandita pentru momente romantice in doi. Ea a ales o fusta asimetrica si un tricou pe un umar, ambele din colectia ei, "Moments".

Accesorizata cu geanta si sandale, ambele negre, tinuta este una feminina, eleganta si formata din piese care nu se vor demoda prea curand. Insa nici preturile nu sunt de neglijat. Tricoul costa 153 de lei, in timp ce fusta se poate cumpara la 205 lei.

Colectia capsula "Moments" contine piese gandite astfel incat sa "acopere" toate ocaziile importante din viata unei femei: prima intalnire, interviu de angajare, bal de absolvire, etc.

"Moments vine cu solutii interesante, moderne, variate pentru cele care vor sa nu dea gres in asemenea ocazii, si mai mult decat atat, sa se faca remarcate intr-un mod discret si rafinat", a spus Andreea Raicu despre noua ei colectie realizata in colaborare cu PNK Casual.

Andreea Raicu