miercuri, 8 ianuarie 2014

Trucuri de stil pentru femeile cu solduri late

Conformatia de tip para este mai dificila, dar exista solutii pentru a-i pune in valoare calitatile si a-i minimaliza defectele:

Fustele in A sunt cele mai flatante: fie cu o linie evazata rigida, fie fluide, cu materialul dispus in bie, fie cu alte jocuri discrete de falduri sau cute la poale.

Opteaza pentru pantalonii usor evazati de la jumatatea coapsei in jos. Constituie o replica cu volum echilibrat pentru solduri.

Poarta pantaloni si fuste cu talie joasa. Vizibila diferenta intre solduri si talie nu e de nici un folos. Coborand linia taliei, corpul devine mai bine proportionat.

Evita curelele stranse in talie. Accentuandu-ti ingustimea taliei, iti largesti soldurile.

Renunta atat la hainele prea stramte, cat si la cele prea sleampete. Ajustarea corecta pe corp e foarte importanta pentru "cursivitatea" siluetei.

Foloseste in partea superioara a trunchiului culorile deschise si in cea inferioara pe cele inchise. Aceasta abordare cromatica redirectioneaza atentia de la amplitudinea soldurilor catre bust sau catre fata.

Dungile orizontale la pantalon sau la fuste sunt scoase din discutie. Ele te arata chiar mai lata decat esti.

Sacourile cambrate in talie sa fie de lungime medie. Linia terminatiei trebuie sa se situeze putin deasupra soldurilor.

Abordeaza jachetele destul de lungi. Hainele ¾ sau deasupra genunchiului sunt foarte indicate, fiindca ascund soldurile.

Poarta cizme. Indiferent de stil, cizmele (mai ales cele cu toc) sunt flatante.

Evita fustele mini. Atrag atentia asupra soldurilor. Fustele lungi sau ¾, fluide, fustele-pantalon si pantalonii pescaresti evazati creeaza o diversiune optica, facand ca latimea soldurilor sa nu mai para atat de mare comparativ cu poalele..

La pantaloni, poarta numai tocuri inalte - iti subtiaza silueta.

Bijuteriile indraznete, esarfele sau palariile sunt accesorii indispensabile. Ele atrag atentia asupra fetei.

Imprimeurile sunt recomandate numai pentru partea de sus. La fel ca si culorile deschise atrag atentia in aceasta zona, contrabalansand latimea bazinului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu