miercuri, 8 ianuarie 2014

Fusta maxi si maiou, combinatia verii

Combinatia de fusta maxi si maiou este preferata vedetelor pe timp de vara. Poarta si tu aceste piese comode in zilele caniculare.

Daca ai in garderoba cateva fuste maxi si cateva maiouri, tinutele pentru tilele caniculare sunt deja asigurate. Vedetele poarta aceasta combinatie care se potriveste si la plaja, si la cumparaturi, dar si la ocazii speciale, in functie de materiale, culori si imprimeuri.

Pentru o tinuta cool, ia exemplu de la Selena Gomez si poarta un maiou simplu si o fusta cu imprimeu tribal. Daca nu e prea cald, adauga o pereche de ghete. Tot o tinuta relaxata are si Miranda Kerr, care dovedeste ca aceasta combinatie este perfecta si pentru mamicile ocupate.Ea poarta un maiou gri si o fusta cu animal print.

Evident, poti sa porti si culorile neon, foarte trendy sezonul acesta. Minka Kelly a combinat un maiou gri cu o fusta roz.

Iar pentru o iesire la ceas de seara sau o petrecere imita tinuta lui Nicki Hilton. Vedeta poarta fusta in dungi alb-negre si un maiou negru. Adauga o geanta colorata si esti gata de plecare.

minka kelly nicki hilton

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu