miercuri, 8 ianuarie 2014

Cum iti alegi costumul de baie perfect, in functie de silueta

Costumul de baie trebuie ales cu foarte multa atentie, croiala, culoarea, imprimeul sunt caracteritici care iti pot scoate in evidenta calitatile si iti pot ascunde defectele.

Cum alegi costumul de baie

Ai o silueta androgina? Pentru a da iluzia ca silueta ta are forme alege un slip pantalon scurt care va face ca talia sa para mai subtire, iar soldurile mai late. Alege un costum de baie in doua piese cu imprimeu, cu funde volane, detalii care vor aduce un plus de feminitate siluetei tale.


Pentru a aplatiza o burtica mai proeminenta este indicat sa porti un slip cu talie inalta sau un costum de baie intreg.


Daca ai bustul mic si vrei ca el sa para mai mare alege sutiene cu buretei, sutiene push- up (care ridica bustul) sau triunghiuri. Detalii cum ar fi volanele, florile aplicate pe sutien vor adauga un plus de volum. Alege imprimeuri florale, dungi sau buline.

Pentru a ascunde niste solduri prea late opteaza pentru un slip inchis la culoare, sutienul este bine sa fie mai deschis la culoare sau spre deosebire de sutien sa fie imprimat. Sezonul aceste chiar se poarta in continuare costumele de baie cu slipul si sutienul diferite ca imprimeu si culoare.

Daca vrei ca picioarele tale sa para mai lungi opteaza pentru un slip rascroit mai mult pe picioare, vei castiga cativa centimetri importanti. Pentru a micsora o pereche de sani foarte mari, alege sutiene cu cupe, care sa sustina greutatea sanilor. Sutienul trebuie sa aiba bretele mai groase pentru a nu lasa urme inestetice pe piele.

BIKINI

A aparut imediat dupa cel de-al doilea razboi mondial. Numele Bikini vin de la Atolul Bikini, locul unde se testau arme nucleare, a fost preluat pentru presupusul efect "explosiv" pe care acest tip de costum de baie il are asupra privitorului (www.wikipedia.com).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu