marți, 7 ianuarie 2014

Cum sa te imbraci la birou

Felul in care arati are o importanta covarsitoare asupra impresiei pe care oamenii si-o creeaza despre tine. Imbracandu-te potrivit pentru la birou poate insemna foarte mult pentru superiorii tai, pentru subordonati si clientii cu care te intalnesti. Exista atat de multe reguli nespuse in ceea ce priveste vestimentatia la locul de munca. Este aproape un camp minat sa incerci sa te imbraci in tendinte si in acelasi timp sa arati conservator si profesionist. Pentru a face lucrurile mai simple pentru tine, iata cateva sugestii care se pot dovedi utile.
Legea o face Costumul
Sezonul acesta exista mai multe optiuni cand vine vorba de alegerea unui costum elegant si in tendinte si chiar exista o mare varietate de astfel de piese vestimentare dintre care poti alege conform gustului tau personal, cat si mediului profesional in care activezi. Foarte in tendinte anul acesta sunt geci de iarna sport, costumul gri si bluza din denim. Pentru un mediul business ultraformal, costumele din trei piese si cele cu rand dublu de nasturi sunt foarte in tendinte sezonul acesta, oferind un aer sofisticat, potrivit unuli gentleman.
Atunci cand alegi costumul perfect pentru tine, cel mai important este sa se potriveasca bine formei corpului tau, asa ca asigura-te ca ai incercat cateva costume inainte de a decide pe care dintre ele sa il achizitionezi.
Alege pantofii potriviti
Dupa ce ai ales costumul, este timpul sa iti gasesti o pereche de pantofi formali care sa ti se potriveasca. Pantofii Oxford sunt foarte la moda de ceva vreme incoace si se gasesc in variate culori, fiind una dintre alegerile inspirate indiferent de culoare si stilul costumului. Se mai poarta, de asemenea, pantofii cu catarama tip calugar si cei maro deschis din piele. Indiferent de ce tip de pantofi vorbim, este important sa ii mentii imaculati, asa ca acorda-le atentie.
Atentie la accesorii

Accesoriile potrivite pot completa si complimenta look-ul tau office. Stai departe de inelele mari, lanturile groase, bratarile cu pietre. Arata opulent, nelalocul lor si de prost gust intr-un astfel de context. In acest caz, mai putin inseamna de fapt mai mult. Sa porti un ceas de lux la mana, dar discret, iti poate aduce un capital de imagine important. Un ceas dragut semnifica clasa si sofisticare. In orice caz, este important ca la serviciu sa ramai la ceasurile cu gust, dar clasice si sa eviti modelele sclipicioase. Ultimul lucru pe care ti-l doresti este ca ceasul sa spuna despre tine “Sunt platit peste masura!” Exista atat de multe optiuni atunci cand vine vorba de alegerea unui ceas de lux de bun gust. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu