miercuri, 8 ianuarie 2014

Rochia albastra, senzatia verii. Vezi ce vedete o poarta si cum!

Recent, trei vedete de la Hollywood au ales albastrul atat pentru tinute casual, cat si de seara. Uite cum au purtat Jennifer Aniston, Carmen Electra si Kate Hudson aceasta culoare, care se potriveste de minune cu vara fierbinte!

Jennifer Aniston a facut o pauza de la filmarile pentru "Squirrels To The Nuts" si a iesit la o mica plimbare pe strazile New Yorkului intr-o tinuta super cool, compusa din rochie midi cu imprimeu tie dye, foarte la moda, si o jacheta cambrata din jeans. La 44 de ani, vedeta arata foarte bine, datorita antrenamentelor fizice si vietii sanatoase pe care o duce.

Jennifer Aniston

Carmen Electra a optat tot pentru albastru, dar o nuanta electrica, la decernarea Do Something Awards 2013. Ea a purtat o rochie superba din matase, cu croi de sirena si trena. Culoarea intensa, coafura simpla, umarul dezgolit, toate aceste detalii i-au dat aerul unei zeite din Grecia antica.

Carmen Electra

Tot albastru a ales si Kate Hudson la premiera celui mai recent film in care joaca, "Clear History". O creatie foarte interesanta si originala, din denim brodat, o adevarata opera de arta din colectia Balmain Resort 2014, care i-a scos in evidenta picioarele perfecte.

Kate Hudson

Kate (34 ani) a asortat-o foarte frumos cu o pereche de pantofi nude, un clutch metalic si cu… parul blond si zambetul seducator!

Kate Hudson

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu