miercuri, 8 ianuarie 2014

Moda french – cum sa te imbraci ca o frantuzoaica

Am facut lungi calatorii la Paris, Monaco, Nice, Strasbourg. Pot sa spun ca dupa 1 luna de colindat Franta de la Nord la Sud pot sa scriu din experienta proprie despre moda french, cum sa te imbraci ca o frantuzoaica. Franta as putea spune ca e paradisul pentru femei, locul unde s-a inventat parfumul si unde se tine anual cel mai tare Fashion Week de pe continent. Unde sute de femei ies pe strada dupa ultimele tendinte, combinatii ingenioase dar dupa o lunga analiza a stilurilor, culorilor si texturilor combinate. Femei frumoase, sofisticate, extravagante asta ar fi un tablou de femeie frantuzeasca demna de urmat dupa mine. Mai jos am pentru cateva sfaturi pentru a arata si voi ca si ele:
stilul-french-frantuzesc
Pastraza culorile clasice, simple! Rosu e un must
Plimbandu-ma pe strazile Frantei nu am prea vazut femei imbracate in roz bombon sau verde neon. In schimb as spune ca  les françaises iubesc rosu! Un trench rosu, un palton rosu, pantofi cu toc rosii! O esarfa sau o boneta rosie! Combinate cu albastru navy say negru, verde mustar sau crem!
Rochiile french!
Feminine si senzuale dar fara a fi exagerat de sexy sunt rochitele french. Cu flori sau intr-o singura culoare, purtate cu pantofi cu toc sau balerini le veti vedea pe doamnele si domnisoarele din parcuri toata vara.
Rochii french gasesti aici –>http://www.prosports.ro/cumpara/rochie-french-connection-wild-wendy-albastra/   si aici –> http://www.prosports.ro/cumpara/rochie-din-dantela-french-connection-tie-back-creamblue/
Pantofi cu toc!
Nu degeaba louboutin sunt o marca frantuzeasca! Asta e doar un punct de reper insa va spun sigur ca frantuzoaicele iubesc pantofii cu toc cui. Iubesc sa fie elegante si feminine.
Rochia sau camasa monocroma
Dungile sunt extrem de iubite in Franta! La fel si tinutele monocrome. Asa ca alege o rochie french monocroma, niste pantofi louboutin negre si o geanta micuta de la Channel si voila tinuta ALL French!
Stilul de artist
Da, french inseamana foarte elegant si feminin insa french sunt si tinutele artistice, foarte chic ale frantuzoaicelor. De exemplu boyfriend jeans, o camasa, o esarfa si pantofi!
Stilul vintage
Nu degeaba la Paris e cea mai mare piata de antichitati din lume. Fiindca francezii iubesc lucrurile vechi veritabile si hainele vintage! Asa ca uitati-va peste tinutele frantuzoaicelor din anii 20 si nu o sa dati gres! Moda french de atunci e moda french de acum. Culori sterse, ochelari rotunzi, posete cross-over mici de piele, pantofi cu talpa groasa, bluze cu paiete. Sunt inca in trend.
Frantuzoiacele iubesc costmul 2 piece, pantalonii din material alb, trench-ul, bonetele si esarfele!
Cred ca orice femeie care vrea sa abordeze stilul french pt toata ziua trebuie sa aiba in garderoba un costum 2 piece, un trench crem sau mustar, pantaloni din material alb, o boneta si un set de esarfe! In special din cele patrate: Vuitton, Hermes, Channel etcc prinse la gat.
Daca ajungeti pe la Paris si vreti sa faceti o tura de shopping, va recomand magazinele: Printemps si Galeria Lafayette. Pentru mai multa inspiratie si haine mai scumpe bine cunoscutul bulevard Champ Elysee. Stati linistite, nu trebuie sa depuneti foarte mult efort pentru a va imbraca in stil frantuzesc, colindati cateva zile strazile Parisului si o sa vedeti foarte multe idei fashion.
Asta spun eu ca sunt detalii ale codului de fashion frantuzesc, insa nu sunt tehnici si reguli batute in cuie!
Voi ce combinatii de tinute french ati ales?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu