miercuri, 8 ianuarie 2014

Tot ce trebuie sa stii despre Cizmele UGG cu pro si contra

In fiecare iarna luam parte la aceleasi dezbateri: sa iubim sau sa uram cizmele UGG. Femeile am impresia ca s-au impartit in doua tabere, pe de o parte sunt femeile care iubesc cizmele UGG si din cealalta tabara urla femeile care urasc cizmele UGG; iar noi ne-am gandit ca daca tot vine iarna sa va ajutam sa va decideti. 8 argumente pro si alte 8 argumente contra. La final veti decide voi daca cizmele UGG sunt o achizitie buna, va reprezinta si le gasiti utile pe timp de iarna.
cizme-UGG
8 Motive pentru care iubim Cizmele UGG
1.Sunt super confortabile. Au talpa plata, sunt imblanite si tot ce trebuie sa faci e sa le tragi pe picioare. Iarna asta nu o sa te mai chinui cu fermoare intepenite sau sireturi scoase.
2.Sunt calduroase. Suficient de calduroase incat sa iti simti picioarele fierbinti in timp ce picioarele tale fac pasi uriasi in troienele de zapada.
3.Sunt rezistente. Stiu fete care le poarta de ani de zile, de cand au aparut la noi, fara sa le schimbe vreodata si fara ca pielea sa fi capatat un aspect invechit.
4.Daca ai picioarele late si lungi, cizmele UGG vor avea grija sa mascheze asta. Cu o pereche de blugi potrivita picioarele tale grosute vor trece neobservate.
5.Fiindca se potrivesc pe orice picior. In timp ce la alte cizme, botine conteaza mult calapodul, tocul, talpa, cizmele UGG le gasiti in varianta scurta sau lunga, cu diverse aplicatii sau simple, intr-o multitudine de culori. Singura voastra problema ramane ce sa alegeti
6.Vedetele le iubesc deci cizmele UGG nu se vor demoda niciodata. Daca se poarta tintele vor aparea cizme UGG cu tinte, daca se vor purta culorile metalice se vor scoate pe piata cizme cu aplicatii metalice, daca toata lumea va purta alb sigur vom avea o linie noua de cizme UGG albe.
7.Toata lumea le poarta. Asta e un motiv suficient de bun sa le purtati si voi.
8.Fiindca cizmele UGG merg cu orice stil: rock, chic, boho-chic, casual, sport pana si elegant!
Si acum tabara cealalta care striga 8 motive pentru care sa nu cumparati cizme UGG
1. Cizmele UGG sunt urate
2. In cizmele Ugg iti transpira foarte tare piciorul, cand va descaltati veti face rau societatii :)
3. NU Sunt impermeabili ceea ce ii faci destul de ineficienti pe timp de iarna, in special in Romania. Desi sa va spun un secret: vecina mea ii poarta cu sosete de lana si nu are nici o problema :)
4. Paris Hilton a reusit sa iasa in evidenta purtandu-le dar s-a facut de rusine cand a cazut si de sub fustita se vedea tot. De atunci a trecut si ea in tabara celor care urasc cizmele UGG. Deci iarna aluneci cu ele
5. Sunt foarte greu de spalat si intretinut, mai ales avand in vedere muntii de zapada de la noi. Daca ii cumparati negri sunt greu de intretinut avand in vedere sarea care va lasa urme.
6. Daca nu sunt de calitate superioara si sunteti plinute dupa 1 an isi modifica forma, se toceste talpa, arata nasol
7. Nu pot fi purtate decat pe timp de iarna. Si nu poti merge cu ele la birou decat daca biroul tau inseamna un magazin de inchiriat clapari si echipament de ski :)
8. Si cel mai important motiv pentru care nu ne plac sunt fiindca costa 200 de dolari si chiar si dupa ce platesti aceasta suma poti sa te trezesti cu o replica mai buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu