miercuri, 8 ianuarie 2014

Ce trebuie sa aiba orice femeie in sifonier

Orice garderoba are nevoie de o baza, o structura de rezistenta pe care se construieste stilul personal. Sunt cateva piese cheie care nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei: camasa alba, pantalonul negru, trenciul sau pantofii stiletto sunt doar cateva dintre ele.

Aceste piese se vor asigura ca nu vei spune niciodata ca nu ai cu ce sa te imbraci, fie ca e vorba de un interviu de angajare sau un cocktail party. Daca inca nu ai "construit" baza garderobei tale, le poti achizitiona acum. Partea buna este ca ele nu se demodeaza niciodata.

Camasa Alba

O poti purta cu orice si oriunde, de la birou pana pe covorul rosu.

Blazerul negru

Ca esti la birou, la shopping sau la o petrecere, blazerul negru va deveni piesa ta preferata.

Camasa din denim

Daca pana acum cativa ani o priveai ca fiind demodata, camasa din denim a devenit, mai nou, una dintre piesele esentiale in garderoba noastra. Poart-o la o fusta de cocktail, cu o pereche de jeansi sau pe post de jacheta.

Pantalonii negri

O pereche de pantaloni negri, slim fit, perfect croiti pe corpul tau, te vor duce departe. Ii poti purta cu blazerul negru si pantofi stiletto pentru un eveniment black tie, sau cu o pereche de pantofi brogue si un cardigan pentru un look casual foarte cool.

Trenciul

De la uniforma armatei pana la piesa cheie in garderoba, trenciul a strabatut o cale lunga. Te poti baza pe trenciul tau preferat in fiecare zi de toamna, posibilitatile de styling fiind numeroase.

Fusta creion

Cu tenesi Converse, cu ghete biker sau cu pantofi stiletto? Tu cum porti fusta ta creion? Aceasta piesa clasica este preferata femeilor inca din anii '40, iar astazi posibilitatile de styling sunt nenumarate.

Paltonul

Iti inchipui iarna fara un palton calduros? Cu siguranta nu. Atunci e timpul sa iti achizitionezi unul modern, care sa te insoteasca in iernile ce vor urma.

Geanta tote de mana

Geanta tote de mana este suficient de eleganta pentru a o putea purta la o rochie cu croi clasic, si suficient de incapatoare pentru a sustine tableta, laptop-ul sau alte nimicuri de o importanta "vitala" pentru tine. Alege una intr-o culoare neutra, usor de asortat.

Pantofi stiletto nude

Pantofii stiletto nude alungesc piciorul si pot fi purtati cu succes in orice tinuta.

Balerinii

Iubim tocurile, dar ne iubim si picioarele. Si pentru ca nu ne putem petrece intreaga viata in pantofi cu toc de 10 cm, o pereche de balerini simpli, negri, sunt necesari. Cei cu varful ascutit sunt in tendintele sezonului.

Rochia neagra

The little black dress! Nu exista garderoba fara ea. O rochie neagra simpla, cu o croiala care iti avantajeaza silueta te va scoate dintr-o multime de incurcaturi... stilistice. Accesorizeaz-o diferit si poart-o cu orice ocazie, de la birou, la shopping, la cocktail.

Jacheta din piele

Inca o piesa devenita clasica. Renunta la ideea ca o poti purta doar in tinute casual sau de inspiratie rock. Poarta jacheta din piele la birou sau la o rochie de seara - vei obtine un look foarte modern si cool.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu