marți, 7 ianuarie 2014

Cum sa te imbraci bine intr-un timp scurt

Vrei sa arati elegant si in acelasi timp sa nu para ca te-ai straduit prea mult, nu-i asa? Ce trebuie sa ai mereu in minte este ca moda masculina este atat de simpla, mai ales atunci cand ne cream o obisnuinta din a ne urma propriile dorinte. In orice caz, daca te numeri printre cei care se pierd in fata dulapului cu haine in fiecare dimineata si ies pe usa tot nemultumiti de ce au imbracat, solutia este sa alegi un obiect vestimentar pe care chiar iti doresti sa il porti in ziua respectiva si sa il folosesti ca punct de plecare. Vei vedea ca totul devine mult mai simplu.
Mai mult decat atat, in mod contrar fata de ceea ce se intampla in moda feminina, industria modei pentru barbati scoate pe banda rulanta o multime de articole vestimentare care se pot combina cu aproape orice.  Daca ai la indemana mai multe astfel de articole vestimentare, nu ar trebui sa ai vreo problema cu a gasi ceva de imbracat dimineata.

In continuare iti vom prezenta o lista a articolelor vestimentare versatile si foarte simplu de asociat cu alte haine din garderoba ta. Poarta aceste haine si vei petrece mult mai putin timp in fata oglinzii in fiecare dimineata.

- Jeansi raiati/gri/prespalati. Serios, tipul acesta de pantaloni functioneaza cu orice. Vei realiza ca o pereche de blugi de calitate sunt super versatili si pot fi purtati intr-o multime de situatii: la birou, cu o camasa simpla uni, o curea neagra cu catarama metalica si ceas clasic, in timpul liber cu o pereche de pantofi sport si un hanorac sau seara cu o camasa fina, sacou si pantofi din piele intoarsa. Asa ca achizitioneaza-ti o pereche de blugi simpli, inchisi la culoare, usor prespalati daca nu ai deja asa ceva in sifonier. Poti obtine un look proaspat si relaxat sau poti arata foarte elegant, imbracand aceeasi pereche de jeansi.
- Jacheta gri. Indiferent ca pui pe tine un hanorac, un tricou (simplu, cu inscriptii sau modele), o camasa (simpla sau cu modele), un cardigan, o bluza cambrata etc., nu exista niciun risc. Chiar trebuie sa te straduiesti, daca vrei sa dai gres din punct de vedere vestimentar, purtand o astfel de jacheta. Iata deci un alt obiect vestimentar ideal.

- Trench-ul. Un trench de calitate merge cu orice. Daca il porti deasupra unui tricou, cu o jacheta gri si o camasa alba, cu un T-shirt, o helanca, o vesta sau orice altceva crezi ca te pune in valoare, rezultatul va fi intotdeauna unul bun. In cel mai rau caz, poti gresi atunci cand vine vorba de combinarea culorilor, insa facand uz de bunul simt, o vei scoate la capat si de data aceasta.

- Tricoul simplu, de baza, cu anchior pe care il gasesti chiar si la supermarket. Indiferent ca il porti cu o jacheta sau pe sub camasa (atata timp cat o lasi descheiata la doi sau trei nasturi), nu va trebui sa te ingrijorezi niciodata in legatura cu modul in care l-ai combinat.

- Un cardigan dragut si de calitate. Indiferent ca il vei purta cu o camasa draguta, cu o maleta, un tricou, totul va arata atragator daca vei purta acest obiect vestimentar. Alege unul cu guler lat daca poti (desi nu este obligatoriu).


Pentru ca schema pe care ti-am prezentat-o mai sus sa functioneze, este foarte important ca aceste haine sa aiba o croiala buna, sa fie confectionate din materiale de calitate, sa aiba acel ceva care iti este tie personal. De asemenea, alege incaltaminte originala, care arata bine si te va tine mult mai mult timp. Nu uita ca incaltamintea proasta poate strica o tinuta reusita. Este foarte dificil sa te imbraci bine, daca ai numai haine de proasta calitate in dressing.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu