marți, 7 ianuarie 2014

Cum sa te imbraci pentru aeroport

Indiferent ca zbori acasa pentru a-ti vizita familia, pornesti la drum tocmai pentru a scapa de ei sau planuiesti o excursie de Anul Nou, fara doar si poate aceasta este o perioada foarte aglomerata pentru calatorii. Ceea ce inseamna ca este sezon de varf si in materie de stres pentru ca aeroporturile nu sunt cele mai dragute locuri in care iti poti petrece timpul zilele acestea.
Daca nu ma crezi, pur si simplu intreba-l pe tipul din terminal, care efectiv se taraste imbracat in pantaloni de pijama, purtand o perna pentru gat ca guler si tragand dupa el un sac legat cu panglica pe post de maner. El pur si simplu a renuntat la a incerca sa arate bine. Acum nu spunem ca o valiza te va scuti de toate necazurile intr-o calatorie, insa o geanta de voiaj este pe cat de eleganta, pe atat de practica. Indiferent ca te numeri printre cele carora le plac materialele textile sau te numeri printre cele care prefera ceva mai solid, o astfel de geanta te va ajuta sa iti transporti in siguranta lucrurile si te va scuti de timpul pierdut la caruselul cu bagaje.
Iata cateva articole vestimentare si accesorii care te vor ajuta sa arati bine si in acelasi timp sa te simti confortabil atunci cand calatoresti cu avionul.

-         Intotdeauna ia cu tine o pereche de ochelari inchisi la culoare; iti vor fi de mare folos dupa o calatorie lunga, la aterizare cand vrei sa iti ascunzi ochii obositi;
-         Poarta jeansi sau colanti pentru ca arata grozav si sunt caldurosi. Nu purta in niciun caz trening! Poate ai haine adidas pe care iti face placere sa le porti, pastreaza-le insa pentru sala sau pentru jogging prin parc. Colantii sunt grozavi pentru ca pot fi combinati cu o rochie. Daca ti se face cald sau aterizezi la o destinatie unde temperatura este ridicata, ii poti scoate si vei arata fabulos in rochie;
-         Jacheta potrivita poate fi cireasa de pe tort in ceea ce priveste outfitul tau si este indicata pentru orice iubitoare a modei care calatoreste. Alege o culoare neutra ca se potriveste cu o multime de outfituri. Eu port o jacheta din piele sau una din blug atunci cand calatoresc pentru ca sunt mai versatile si mai robuste;
-         O eroare de stil pe care multi calatori o fac este ca nu isi iau incaltamintea potrivita pentru hainele pe care le imbraca. Pentru femei o pereche de balerini, iar pentru barbati o pereche de pantofi sport sunt cea mai buna varianta pentru ca pot fi scosi usor la controlul din aeroport.
-         Avioanele pot fi foarte neregulate atunci cand vine vorba de reglarea temperaturii, asa ca ia cu tine un blaizer sau o esarfa, pe care sa le arunci pe umeri daca ti se face frig.
-         Am intalnit o multime de oameni care si-au pierdut bijuteriile in timp ce calatoreau. Iti recomand sa le scoti, daca vrei sa ajungi cu ele acasa sau sa porti bijuterii mai ieftine, care te fac sa arati sofisticata si sic. O pereche de cercei mici si un ceas ar trebui sa fie suficiente pentru calatoria cu avionul.

Acestea fiind spuse, drum bun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu