miercuri, 8 ianuarie 2014

Cum sa vezi daca adidasii tai Nike, Adidas sau Lacoste sunt originali

In ziua de azi cand produsele fake sunt realizate din ce in ce mai performant e logic ca e din ce in ce mai greu sa vezi daca adidasii tai Nike, Adidas sau Lacoste sunt originali. Insa nu imposibil. Poate ca adidasii tai vor fi aproape la indigo cu originalul insa totdeauna sunt mici detalii care fac diferenta si pe care pana la urma le platesti scump. Merita sa cumparati adidasi de calitate de la brandurile amintite fiindca orice sportiv, chiar si amator trebuie sa aiba un echipament  adecvat, si adidasi sport. Iar aceste branduri au trecut multe teste de calitate si confort pentru a ajunge unde au ajuns astazi. Insa nu vrem sa stim ca ati fost pacaliti, ca ati dat sume mari de bani pe niste imitatii ieftine. Doar fiindca vedeti semnul de la Nike, crocodilul celor de la Lacoste sau fiindca scrie Adidas nu inseamna ca sunt originali!
adidasi-originali-fake-imitatii
Mai jos va scriem un scurt ghid de urmat pentru a vedea daca adidasii vostri sunt originali sau nu:
In primul rand studiaza produsul pe care vrei sa il cumperi
Prima greseala sta in faptul ca cumparatorii nu cunosc produsele astfel ei sunt foarte usor pacaliti. Mergeti in magazinele specializate, vedeti cum arata originalii, cum se simt in picioare, uitati-va la detalii, la logo, la tag-ul din piele, la inscriptiile de pe fermoare, la cusaturi, la culoare, studiati eticheta, cutia. Verificati pretul si deabia apoi porniti intr-o cautare online. Dupa ce cunoasteti foarte bine produsul e greu sa fiti pacaliti!
Nu cumpara adidasi de oriunde
Cand faci cumparaturi de produse branduite nu trebuie sa ai incredere in vorbe, in prietenii prietenilor care recomada un alt prieten care vinde super ieftin adidasi adusi de cine stie unde. Nu cumpara din bazaruri si locuri ieftine. Nu cumpara din outlet-uri despre care nu a auzit nimeni. Nu cumpara de pe magazinele online care nu te asigura ca vand produse originale. Unele site-uri desi scriu ca vand Nike sau Adidas sau Lacoste nu garanteaza nicaieri ca produsele lor sunt originale.
Nu cumpara fara ca sa ii vezi (macar in poze)
Chiar daca stii numele campaniei si a adidasilor nu te increde; sa ii comanzi fara sa ii vezi.
Nu cumpara daca sunt prea ieftini
Evident, reduceri exista, colectiile vechi se devalorizeaza asa ca in timp acesti adidasi devin din ce in ce mai ieftini! Insa nu la 100 ron! Un pret exagerat de ieftin urla a Fake!
Fi atent la materiale
O pereche de Nike, Adidas sau Lacoste costa fiindca sunt din materiale de calitate si au cusaturi fine. In plus au un brand promovat din greu in spate. Asa ca uita-te in special la material, un adidas Fake cel mai adesea se vedea datorita materialului. Un adidas Fake desi ar trebui sa fie din piele nu e. Sau e din piele de proasta calitate cu zgarieturi si o textura mai dura. Cusaturi vizibile… etc
O pereche de adidasi Originali pot fi din China, Indonezia, Vietnam etc
Oamenii cred ca daca sunt din tarile astea inseamna ca nu sunt originali. Ba da sunt! Fiindca asa si-au redus din costuri companiile mari, platind asiatici pe salarii mult mai mici.
Insa poti sa vezi ca sunt Fake daca ii primesti acasa intr-o cutie de carton banala!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu