miercuri, 8 ianuarie 2014

Poseta ideala pentru o rochie de seara. Invata sa porti clutch-ul

Nicio tinuta de seara nu este completa fara un clutch pretios. Nu doar ca iti va tine telefonul, rujul si alte obiecte mici de maxima importanta, dar va fi ca o bijuterie in mainile tale.

Poti renunta la bratari sau inele, daca vei opta pentru un clutch stralucitor cu pietre si paiete, sau unul cu inele ce iti imbraca degetele, in genul celor Alexander McQueen.


Franchi Handbags, 680 lei, mycloset.ro


Alexander McQueen, 4669 lei, fashionvictim.ro


Nissa, 299 lei, mycloset.ro

Un clutch cu lant va fi mai usor de purtat pe umar si va fi de efect langa o rochie neagra, scurta. In cazul unei rochii lungi, de seara, renunta la lant si poarta clutch-ul in mana.


119 lei, thebagshop.ro


Nissa 189 lei, mycloset.ro


65 lei, thebagshop.ro

Daca esti genul care isi cara toata viata in geanta si nu poti renunta sub nicio forma la toate nimicurile acelea pe care le porti tot timpul dupa tine, poti alege o geanta plic ceva mai mare. Aceasta va arata bine cu un costum tip tuxedo, cu o salopeta de seara si chiar cu o rochie, atata timp cat nu este foarte pretioasa.


Epica, 299 lei, fashioup.ro


Effingo, 99 lei, fashioup.ro


Effingo, 139 lei, fashioup.ro

Cu cat rochia este mai eleganta si mai pretioasa, cu atat mai mic trebuie sa fie si plicul. Deci, te rog, macar pentru o seara, incearca sa cari cat mai putine. Paseaza-i iubitului cheile, banii, telefonul si restul lucrurilor care nu incap in cutiuta aceea minuscula pe care noi o numic "poseta".


Franchi Handbags, 564 lei, mycloset.ro


Nissa 289 lei, mycloset.ro


Nissa 248 lei, mycloset.ro

Iar acum, din nou, o sa-ti vorbesc de acel lucru "mic" dar de o importanta vitala: echilibru. Daca vei purta o rochie foarte incarcata, poti alege un clutch ceva mai minimalist, la fel cu poti alege unul foarte pretios pentru o rochie simpla. Trateaza plicul ca si cum ar fi o bijuterie - daca porti o rochie lunga cu paiete aurii, nu te incarci si cu cercei, coliere, bratari si inele, nu? Aceeasi teorie se aplica si plicului.


65 lei, thebagshop.ro


99 lei, thebagshop.ro


Jimmy Choo 3094 lei, fashionvictim.ro

Pentru o rochie din paiete este suficient un clutch metalic, minimalist, fara alte detalii, alaturi de o pereche de cercei pretiosi si sandale cu doua barete sau pantofi stiletto decupati. Atat.


Alexander McQueen, 3472 lei, fashionvictim.ro


Franchi Handbags 747 lei, mycloset.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu