miercuri, 8 ianuarie 2014

Cum sa-ti faci o rochie chic dintr-un tricou. E atat de simplu! - VIDEO

In ultima perioada se pune tot mai mare accent pe ecologie si reciclare, chiar si in moda. In plus, renasterea curentului "hand made" ne-a facut pe tot mai multe dintre noi sa ne testam creativitatea si indemanarea, pentru a ne confectiona singure podoabele. Nu ai nevoie de cursuri de croitorie saucrafting pentru asta, ci doar de putina imaginatie si vointa. Iar daca esti in pana de idei, iti vom arata noi cum poti sa "reciclezi" un tricou, transformandu-l intr-o rochie.

Ai nevoie de un tricou cu cateva numere mai mare. Daca nu ai, poti imprumuta unul din garderoba iubitului... desigur, ai grija sa obtii acordul lui inainte, sau s-ar putea sa nu aprecieze prea mult noua tarochie. Iata cele trei variante in care poti sa iti faci o rochie chic, dintr-un tricou prea larg.

Modelul 1

Ia tricoul si trece-ti mainile prin gulerul sau, creand astfel o rochie tip bustiera, fara bretele. Apoi ia manecile tricoului si leaga-le cu o funda la spate. Daca vei purta deasupra un cardigan sau o jacheta, nimeni nu va banui ca tu porti defapt un tricou si nu o rochie chic din jerse.

Modelul 2

Procedeaza la fel ca inainte, dar de data asta leaga manecile in fata. Ii va da rochiei niste pliuri foarte dragute in fata, care iti vor accentua silueta, insa ai grija sa legi manecile intr-o funda frumoasa, deoarece, de aceasta data, nodul este la vedere.

Modelul 3

De data aceasta, nu mai innoda manecile, ci baga-le in interiorul rochiei, facandu-le sa arate ca o pereche de buzunare. Le poti coase daca vrei sa le folosesti, sau te poti rezuma la buzunare false. Pentru a-ti accentua silueta, leaga in talie o curea subtire si vei obtine, fara efort, o rochie sporty chic.

In filmuletul de mai jos, vei putea vedea in detaliu exact cum iti poti transforma tricoul intr-o rochie, ba chiar si intr-o fusta... desi ar trebui sa fii destul de slaba pentru a-l purta in acest fel... si parca nu arata la fel de bine cum arata sub forma de rochie. Voi ce parere aveti?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu