miercuri, 8 ianuarie 2014

Cum sa te imbraci cand mergi la fitness

Daca sunteti ca si mine incepeti sa va ganditi cu ce o sa va imbrati dupa 5 minute de cand ati facut planul. Iesire cu fetele in oras? Categoric jeans, o esarfa colorata, o geanta crossover. Maine la Birou? O tinuta casual, costumasul meu visiniu. Mergem in Club? Deja ma gandesc la rochia turcuaz si botinele cu toc foarte inalte. Insa cand vine vorba despre sala de sport, vorbesc despre o lume cu totul altfel in care nu vorbim despre fashion ci despre haine practice,decente, confortabile.
O data ce intri pe usile salilor de sport te lovesti de o cu totul alta imbracaminte, haine sport, manusi, adidasi Nike, Adidas, Reebok, si alte firme in forme ciudat (cu limba lunga sau forma pentru fiecare deget etcc), bustiere si coloanti in culori neon, sosete care sunt numai pe glezna …. Sa mergi la sala de gimnastica poate fi o incercare grea si „ce o sa port acolo”? este o intrebare comuna printre doamnele interesate de aspectul lor.
haine-fitness
Insa raspunsul este suficient de simplu. Poarta orice doresti. Poarta ce te face pe tine sa te simti bine. Iar daca ai nevoie de putin ajutor urmareste ghidul pregatit de noi in frazele ce urmeaza:
Poarta haine flexibile, confortabile
Panatalonii si bluzele prea stramte te vor obosi si iti vor face orele la antrenamente un chin. Si cred ca sunteti de acord cu mine ca orele de sport sunt destul de obositoare fara sa adaugam si inconfortul oferit de haine.
Haine din bumbac
Sala de gimnastica nu este doar a ta asa ca evita hainele prea groase si hainele sintetice, in care o sa transpiri abundent. Nu vrei sa fuga lumea de tine.
Recomandam hainele speciale pentru fitness si sport sau daca nu va permiteti un costum profesionist macar sa aveti pantaloni si tricou in bumbac 100%.
Ce incaltaminte sa alegi
Depinde care sunt obiectivele tale. Mergi la sala ca sa faci performante? Atunci evident alege incaltaminte pentru alergat sau incaltaminte pentru sala profesioniste. Daca mergi doar ca sa te intretii, o data pe saptamana nu vad necesitatea unei asemenea investitii. Te poti descurca si cu o pereche de adidasi sau tenisi de calitate. Insa in nici un caz slapi sau sandale. Nici macar daca e vara. Riscul sa te accidentezi este prea mare
Culori peste tot
Daca te intrebi ce culori sa alegi cand mergi la sala atunci raspunsul este clar: NEON. Vei vedea ca toate magazinele specializate pe imbracaminte sport vand astfel de haine. Portocaliu, Galben, verde, albastru si roz neon sunt culorile predominante. Insa daca nu doriti sa atrageti atentia asupra voastra puteti merge pe negru sau albastru inchis.
Ce trebuie sa contina bagajul tau pentru sala
Din echipamentul tau nu trebuie sa lipseasca o geanta de sport, o sticla cu apa, prinzatorile de par, evident hainele si incaltamintea + produse de ingrijire corporala.
La final va spunem ca hainele conteaza mai putin. Prin simplul fapt ca ati decis sa mergeti la sala deja sunteti cu un pas inainte si foarte aproape de a arata chiar mai fabuloase, iar un stil de viata sanatos este cel mai atractiv lucru din „dulapul” oricarei femei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu