miercuri, 8 ianuarie 2014

Rezolutiile Noului An in moda

Un an nou, noi planuri, noi sperante... sunt sigura ca si tu ai rezolutii pentru noul an. O sa tin dieta, o sa fac mai mult sport... o sa-mi schimb jobul... o sa fiu mai buna cu cei din jur... si lista poate continua. Dar ce ai spune despre rezolutii vestimentare noi? 

Oricat ai incerca sa negi, adevarul este ca imaginea conteaza. Si nu neaparat pentru cei din jur, conteaza in primul rand pentru tine. O prima rezolutie pentru a te bucura de un an mai bun, ar fi sa ai mai multa grija de aspectul tau. Atunci cand arati bine, te simti bine, si asta face toata diferenta.

Cand arati bine, te simti bine

O femeie este frumoasa atunci cand se simte frumoasa. Poti sa ai cele mai placute trasaturi, daca nu te simti bine in pielea ta, acest lucru va fi vizibil la exterior iar cei din jur vor observa. Doar faptul ca poti o lenjerie intima sexy pe sub hainele conservatoare de munca iti poate imbunatati considerabil starea de spirit, iar cei din jur nu vor putea sa-si dea seama de ce radiezi.

A oferi o mai mare atentie felului in care arati, incepe prin a oferi o mai mare atentie garderobei tale. Asta nu inseamna sa faci credit la banca pentru a-ti cumpara o garderoba nou-nouta. Incepe prin a face un inventar al pieselor pe care le ai deja, si incearca sa gasesti moduri noi de a le combina. 

Evalueaza-ti garderoba

Fa curatenie in sifonier. Orice piesa pe care nu ai mai imbracat-o in ultimii doi ani nu are nicio scuza sa mai ocupe spatiu in dulap. Nu te gandi ca vei gasi ocazia potrivita pentru ea. Daca nu ai purtat-o pana acum, probabil exista un motiv. Fa-o cadou cuiva care va sti sa o puna in valoare. De asemenea, nu mai pastra perechea aceea veche de jeansi in ideea ca vei slabi. Mai bine investeste intr-o pereche care sa-ti puna in valoare silueta acum.

Si ca tot vorbeam despre investitii, poate nu ar fi rau sa fii putin mai calculata atunci cand mergi la cumparaturi. O data ce ti-ai facut curatenie in sifonier si ti-ai evaluat garderoba, ar trebui sa stii ce piese iti lipsesc si ce ar trebui sa mai achizitionezi. E bine sa ai o lista atunci cand mergi la cumparaturi. Iar daca te indragostesti iremediabil de o piesa si "trebuie" neaparat sa o cumperi, desi nu este pe lista, gandeste-te inainte cu ce alte piese din garderoba ta ai putea sa o asortezi. Daca nu se potriveste cu cel putin trei alte piese deja existente in garderoba ta, nu isi merita investitia.

Cum arata femeia care vrei sa fii?

Si ca sa ne intoarcem la rezolutii, pune-ti intrebarea urmatoare: cine vrei sa fii in urmatorul an? Cum arata persoana care vrei sa fii? Cum se comporta? Cum se imbraca? Cum se coafeaza? O data ce ai raspunsul la aceasta intrebare, ar trebui sa stii ce ai de facut. Combina piesele in asa fel incat sa creezi imaginea femeii care iti doresti sa fii. Si nu neglija niciodata importanta coafurii si machiajului in alcatuirea acestei imagini. 

Iar ca regula de aur, nu uita: moda trece, stilul este etern. Alege intotdeauna o fusta care iti sta bine in locul uneia cu un design avangardist. Si nu purta niciodata culori neon doar pentru ca sunt cel mai nou trend in moda. Decat daca iti sta foarte bine in culori fluo. Rolul hainelor ar trebui sa fie acela de a-ti pune in valoare trasaturile si personalitatea, nu de a le demonstra tuturor ca esti la curent cu tendintele. Important, la o haina, este felul cum arata pe femeia ce o poarta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu