marți, 7 ianuarie 2014

Cum poti sa condimentezi o tinuta

In acest articol vei invata cinci modalitati prin care poti condimenta o tinuta vestimentara astfel incat sa devii intotdeauna tipul bine imbracat din orice incapere.
Sa te imbraci bine inseamna sa acorzi intotdeauna atentie detaliilor si modului in care porti hainele. Este exact ceea ce face diferenta intre tipul ce se invarte in cercuri inalte, clubberul de sambata seara si... tu.

Sa luam ca exemplul unui pulover si al unei  camasi. Sa ne imaginam ca cele trei personaje amintite anterior au la indemana aceste doua articole vestimentare.
-          primul va purta camasa inchisa pana sus, cu marginile gulerului bagate in pulover;
-          cel de-al doilea va scoate gulerul camasii afara din pulover si va apela la efectul Dracula... pe care cu totii il stim atat de bine;
-          iar tu, da tu... vei purta aceasta combinatie intr-un mod mult mai inteligent. Si pentru ca am ales acest exemplu, sa incepem prin a vorbi despre:

Cum sa porti un pulover
Ideea de baza este sa obtii un look elegant, fara sa para ca te straduiesti prea mult. Sa zicem ca esti capabil sa alegi un pulover decent, croiala urmareste linia corpului tau, fara sa atarne si fara sa fie mulat. Insa fii cu bagare de seama daca alegi un pulover cu anchior. Alege un pulover cu V-ul mai adanc. Este mult mai sexy decat un guler in V neimpresionant pentru ca oamenii pot vedea putin mai mult din corpul tau In general, ar trebui sa alegi intotdeauna mai degraba un pulover cu anchior, decat unul cu guler rotund si un T-shirt obisnuit pe dedesubt.
Ok, acum iti poti pune camasa si puloverul si poti rula manecile camasii peste cele ale puloverului si sa le aduci pana in zona cotului. Ai grija intrucat calitatea manecilor este foarte importanta. De asemenea, evita efectul de aripi care se poate forma la incheieturi.

Si iata, acum exista o legatura draguta de culoare intre maneci si guler. Cand vine vorba de culori, daca ai dubii, alege o camasa alba si un pulover inchis la culoare daca vrei sa ramai intr-o zona sigura. Daca vrei sa faci o astfel de combinatie, evita puloverele groase tip pescar, puloverele cu dungi orizontale care pur si simplu complesesc vizual sau puloverele fara forma.

Cureaua la vedere
Puloverele trebuie sa ajunga pana la curea si sa nu cumva sa o depaseasca! Nu este nevoie sa iti cumperi o curea de firma care sa te coste o adevarata avere (prostul gust abunda si in cazul acestei categorii de accesorii), asa ca alege o curea cu o catarama simpla si alura masculina.

Nodul de la cravata
Te-ai decis sa porti o cravata subtire? Grozav, insa nu ai niciun motiv ca s-o port ca un agent de asigurari. Descheie ultimul nasture de sus al camasii, largeste nodul Windsor al cravatei, trage adanc aer in piept si profita de eleganta relaxata pe care o vei radia in jur!

Cum sa combini hainele – pentru avansati
Nu-ti fie teama de urmatoarele combinatii vestimentare:
-          o jacheta de piele si un tricou;
-          un trench sau o haina lunga si o pereche de sneakersi;
-          sau chiar pantaloni care nu sunt jeansi cu o pereche de sneakersi.
Poti purta chiar si un hanorac fara gluga cu o camasa daca gulerul honoracului nu este foarte rotund. Nu te teme sa porti imbracaminte Adidas impreuna cu haine Marks&Spencer. Important este rezultatul final. O astfel de combinatie iti ofera personalitate, este tinereasca si proaspata, ceea ce este ceva de nepretuit!


Cu toate acestea, ai mare grija cand asortezi culorile si bineinteles la calitatea hainelor, in caz contrar efectul final ar fi unul nefericit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu