marți, 7 ianuarie 2014

Cum sa iti creezi propriul stil vestimentar

Intrebarea pe care ne-o punem adesea cand vine vorba de acest subiect este “de unde sa incep?” In continuare iti voi prezenta cinci pasi prin care vei reusi sa scoti masculul Alpha la suprafata si evident prin care vei deveni expert la capitolul stil
I. Defineste-ti scopul

Singura motivatie intr-adevar adevarata este dorinta. Nimic nu poate sta in calea ta dorintei tale de a face ceva daca ai un scop foarte clar pentru a face acel lucru. Multi oameni nici macar nu-si pun problema de ce fac o multime dintre lucrurile pe care le fac zilnic.

Fa ca fiecare actiune din viata ta sa fie deliberata.

Pune-ti permanent intrebarea “de ce” pentru orice lucru pe care il faci. Vei vedea ca raspunzand la aceasta intrebare deschizi atat de multe usi noi si ca vei face totul cu mult mai multa precizie, in loc sa te simti permanent constrans sa executi.

Nimeni nu stie cine sti tu in interiorul tau, decat tu insuti. Ceea ce faci te defineste. Modul in care arati, mergi, vorbesti, te comporti spune lumii cine esti.

In functie de imaginea pe care cineva o prezinta, oamenii aleg fie sa il ia in serios, fie nu, cel putin la prima vedere. Nu vorbesc aici numai de fizicul cuiva, ci de imaginea de ansamblu, despre modul in care te misti si te imbraci.


Fie ca recunoastem sau nu, in viata stereotipurile functioneaza si oamenii te vor trata in functie de experientele anterioare si cunostintele legate de oamenii care arata ca tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu