miercuri, 8 ianuarie 2014

Cinci incaltari de iarna, pe care orice femeie trebuie sa le aiba

Pentru sezonul rece, orice femeie moderna ar trebui sa aiba in dressing,  cel putin 5 perechi diferite de incaltari.  Cizmele joase, ghetele imblanite sau cizmele de cauciuc, nu trebuie sa lipsesca din garderoba dumneavoastra. Insa, pe langa confort si comoditate, o pereche de pantofi trebuie sa va faca sa aratati perfect, chiar si in cele mai friguroase zile.
Iata care sunt modelele de incaltaminte pe care vi le propunem pentru acest sezon.
1. Cizmele negre, joase -  reprezinta un “must have” in garderoba fiecarei femei. Si asta pentru ca cizmele negre va vor scoate din orice impas, intrucat se asorteaza cu orice tinuta. In plus, fiind fara toc, sunt si foarte comode si de aceea, vor fi salvarea dumneavoastra in zile racoroase cand veti dori sa va simtiti confortabil. Se potrivesc atat cu o tinuta office, cat si cu o pereche de blugi, colanti sau cu o fusta scurta.
Noi va recomandam acest model http://www.prosports.ro/cumpara/cizme-femei-board-angels-riding-negre/, din piele naturala.  Un model simplu, dar de efect.
2. Ghetele imblanite
Zilele racoroase bat la usa, asa ca trebuie sa fim pregatite pentru temperauri de minus 10 grade. Iar solutia cea mai indicata pentru zilele geroase o reprezinta ghetele imblanite.  Blana, fie ca este vorba de una artificiala sau naturala, va asigura caldura piciorului si asa o sa puteti trece, fara prea mari probleme, de zilele in care temperaturile vor scadea sub zero grade.
Recomandarea noastra este acest model, de la Firetrap http://www.prosports.ro/cumpara/ghete-cu-top-femei-firetrap-kirsty-negre/
3. Pantofi sport
Si daca afara este frig, cine a zis ca trebuie sa renuntati la miscarea in aer liber? Este de ajuns sa va gasiti o pereche de pantofi sport, adecvati zilelor reci. Iar recomandarea noastra este acesta pereche de la Asicshttp://www.prosports.ro/cumpara/pantofi-sport-femei-pentru-alergat-asics-gel-lahar-4-gore-tex-trail-mov-cu-negru/  Sunt perfecti pentru plimbarile usoare in parc sau pentru zilele de barbeque cu prietenii, la cabana.
4. Cizmele de cauciuc
Dar iarna nu inseamna doar zapada, ci si ploi si multa umezeala. Tocmai din acest motiv ar trebui sa ne indreptam atentia spre o pereche de cizme care sa aiba o calitate esentiala: sa fie impermeabile. Si cine asigura impermeabilitate 100%? Doar cizmele de cauciuc, care vor mentine picioarele uscate pe toata durata zilei, chiar daca afara ploua cu galeata.
Recomandarea noastra este aceasta pereche de cizme, de culoare roz- ce vor reusi sa va faca sa zambiti si in cele mai mohorate zile http://www.prosports.ro/cumpara/cizme-de-cauciuc-femei-board-angels-aop-wellington-roz/
5. Cizmele cu toc
Cizmele cu toc va vor salva in zilele  in care veti  dori sa aveti un tinuta chic. Le puteti incalta in locul cizmelor joase, atunci cand va grabiti si nu aveti timp sa va mai schimbi tinuta. Doar inlocuind cizmele, veti obtine o transformare uimitoare de stil.
Pentru dumneavoastra, noi am ales aceste cizme elegante, cu toc gros. http://www.prosports.ro/cumpara/cizme-femei-firetrap-khristine-negre/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu