miercuri, 8 ianuarie 2014

5 haine ce le cumperi o data si le porti pentru totdeauna

Sunt cateva haine care trebuie sa exite in dulapul oricarei femei si care va promitem ca nu se vor demodata niciodata, astfel le veti putea purta in fiecare an asortate cu piese vestimentare trendy si accesorii la moda. Oricare vor fi tendintele de trand de anul viitor sau peste 20 de ani, orice vor dicta designarii vestimentari cu aceste haine veti trece cu brio testul  „femei imbracate bine”. Stiu ca v-am facut curioase dar cred ca veti fi surprinse sa vedeti ca majoritatea le aveti deja in dulap dar poate nu le-ati mai folosit de multa vreme:
1.O rochita neagra
Cand vine vorba de moda, niciodata nu o sa arati rau intr-o rochie neagra. E versatila si poate fi purtata la diferite ocazii. Puteti merge cu ea la scoala, la facultate, la munca, la o onomastica, la Revelion. Ca sa fii sigura ca va trece testul anilor, cumpara una simpla si nu foarte scumpa, care te avantajeaza. Pentru zi o poti asorta cu tenisi si esarfa, sau cu tocuri mici, un colier si un palton si e deja alta tinuta. Seara o poti purta cu un bolero finut de dantela si tocuri inalte, perle, manusi, o geanta cu paiete si deja rochita ta neagra va fi din alta poveste.
2.O pereche de blugi
Blugii sunt poate piesa vestimentara cea mai iubita de catre romance. Toate femeile au cel putin o pereche in sifonier. Si asta e foarte bine fiindca blugii va asiguram ca nu se vor demoda niciodata. Moda vine si trece, taieturile vor fi diferite, nuantele vor fi diferite insa o pereche buna de blugi va ramane la moda peste ani si ani. O pereche de blugi neagra nu se va demoda niciodata la fel cum nici taieturile simple si blugii drepti. Daca negru nu ti se potriveste atunci alege un albastru inchis (indigo, denim, etc). Blugi + tenisi pentru perioada liceului, blugi + pantofi/cizme/ UGG pentru cursurile de la facultate, blugi + tocuri si camasute pentru job si blugi + bluzite din ultimele colectii Zara, H&M etcc pentru o noapte de clubbing!
Blugi pentru femei poti gasi aici –> http://www.prosports.ro/catalog/imbracaminte/imbracaminte-femei/blugi-femei/
3.O geaca sport
Geaca sport este o piesa vestimentara clasica care va rezista peste ani. Chiar daca sunteti genul de femeie care poarta doar rochite si pieste vestimentare foarte elegante, tot aveti nevoie de o geaca sport. Poate intr-o zi veti merge la munte la o cabana cu prietenii, la un gratar, poate veti face un Revelion la munte pe partiile de ski sau pur si simplu pentru o duminica in parc cu copilul. Cu o geaca sport nu trebuie sa faceti nici un efort pentru a fi la moda. Alegeti o geaca intr-o culoare uni pe care sa o puteti asorta la orice tip de jeans sau adidasi.
Jachete sport frumoase poti gasi aici –> http://www.prosports.ro/catalog/imbracaminte/imbracaminte-femei/blugi-femei/
4.O bluza tricotata
Vine iarna si mereu acceasi problema, cu ce sa ma imbrac? Bluzele tricotate nu se demodeaza niciodata fiindca ele ne apara de frig. Poate intr-un an se va purta mohairul, poate intr-un an cele de lana, cu diverse modele si aplicatii dar in esente o bluza tricotata in culoare negreualb/visiniu/cre/maro/albastru inchis, culori ce le purtam in perioadele friguroase, va fi o piesa de rezistenta pentru multi ani.
5.Un palton clasic
Cred ca ati observat ca este un tip de palton, cel simplu, negru, ce cade pe langa corp care nu se demodeaza niciodata, din contra, in fiecare iarna il gasim expus in toate magazinele pentru femei. Daca luati unul de o calitate superioara il veti putea purta cu succes de acum pana peste 10 ani, fara probleme.
Acestea sunt doar cateva idei de haine care vor trece testul vremii. Care ar fi piesele vestimentare pe care le-ai adauga acestei liste???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu