miercuri, 8 ianuarie 2014

Top 9 pantofi sport de alergat pentru barbati

Pantofii pentru alergat sunt dedicati tuturor iubitorilor jogging- ului, pentru ca numai un echipament corespunzator le va oferi prestatii de campioni si in acelasi timp confortul de care au nevoie. Daca in urma cu 50 de ani Abebe Bikila a câștigat maratonul olimpic de la Roma alergand desculț, acum tehnologia a făcut pasi de gigant și toate brandurile cunoscute de incaltaminte sport produc si pantofi dedicati maratoanelor si concursurilor sportive.
Nu este pentru nimeni o noutate faptul ca pantofii sport sunt cel mai important instrument atunci când vă decideți sa va apucati de alergat iar cea mai mare greșeală pe care o puteti face este sa puneti mana pe prima pereche de pantofi care va iese in cale. O pereche de pantofi neadecvata folosita pentru alergare poate provoca tendinita, dureri articulare și dureri musculare. ” Pantofii de alergare trebuie să fie confortabili, respirabili , bine captusiti și potriviti mai ales la greutatea și forma piciorului purtătorului “, spune Paolo Fossati , fost maratonist și proprietar al unui cunoscut lant de magazine specializate în încălțăminte pentru alergat.  Deci, înainte de a alege o pereche de pantofi de cursa/jogging/aerobic sau antrenamente la sala va sfatuim sa luati in calcul si recomandarile expertilor nostri. Iar pentru dumneavoastra am ales cele mai bune 9 modele de pantofi sport, recomandati pentru alergare.
  1. Modelul Lacoste Tabor -  http://www.prosports.ro/cumpara/pantofi-sport-barbati-lacoste-tabor-st2-suede-negru/ , un model clasic dar in acelasi timp elegant ce va va oferi confortul de care aveti nevoie, in orice antrenament.
  2. Modelul Asics Gel pe care il puteti gasi aici http://www.prosports.ro/cumpara/pantofi-sport-de-alergat-barbati-asics-gel-sugi-neutral-alb-rosu-cu-negru/. Cei de la Asiscs au realizat acest model, gandindu-se in primul rand, la cei care se antreneaza intens.
  3. Pe locul trei gasim pantofii New Balance M790 V2 Lightweight http://www.prosports.ro/cumpara/pantofi-sport-pentru-alergat-barbatesti-new-balance-m790-v2-lightweight-neutral-rosii/  un model inovativ si foarte usor.
  4. http://www.prosports.ro/cumpara/pantofi-sport-de-alergat-pentru-barbati-saucony-grid-prestige-argintiu-negru-cu-rosu/ reprezinta alegerea perfecta pentru cei care obisnuiesc sa alerge noaptea.
  5. Evident, din top nu puteau sa lipseasca nici pantofii de la Adidas, iar noi am ales acest modelhttp://www.prosports.ro/cumpara/pantofi-sport-barbati-adidas-originals-la-trainer-ii-whitemet-silvernavy/ , ce poate fi definit prin doua cuvinte: clasic si elegant!
  6. Inca o data, aveam un model de la Asics, foarte cerut de sportivi. http://www.prosports.ro/cumpara/pantofi-sport-de-alergat-barbatesti-asics-patriot-5-neutral-alb-rosu-argintiu/
  7. Adidas revine in top cu un alt model- Adidas Clima Cool Fresh Ride  http://www.prosports.ro/cumpara/pantofi-sport-de-alergat-barbati-adidas-clima-cool-fresh-ride-neutral-navyscarlet/  De aceasta data vorbim de incaltamintea perfecta pentru cei care alearga pe distante mari, pentru ca acest model ofera posibilitatea piciorului sa respire.
  8. Un alt model de la Asics, ocupa locul opt in acest clasament si de aceasta data vorbim de Asics Gel Pulse 4http://www.prosports.ro/cumpara/pantofi-sport-de-alergat-asics-gel-pulse-4-neutral-alb-rosu-argintiu/
  9. Iar ultimul loc apartine tot celor de la Asics, cu modelul Asics Gel Innovate 4 Stability pe care il puteti cumpara de aicihttp://www.prosports.ro/cumpara/adidasi-pentru-alergat-barbati-asics-gel-innovate-4-stability-whitesilverblack/
Un alt sfat este legat de sosete care va pot feri de rani sau infectii fungice. Alegeti un model adecvat care sa ma protejeze picioarele si care sa va mentina pielea uscata. Neaparat din bumbac 100%.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu