miercuri, 8 ianuarie 2014

Cum sa porti cu stil denim cu denim

Am cunoscut fete care ani la rand au refuzat sa poarte denim spunand ca asta e pentru incepatori, pentru persoanele obisnuite, nu pentru iubitoarele de moda. Sa porti o pereche de blugi sau o geaca de blugi nu era pentru ele o provocare. Apoi vara trecuta ne-am intanit mai multe foste colege la un eveniment si am avut un soc, trei din cele care protestau impotriva denimului purtau denim si nu doar intr-o piesa ci o combinatie de denim cu denim pe denim. Am zambit larg si le-am intrebat curioasa ce au patit si raspunsurile au fost diferite, insa in esenta ideea e ca la un anumit moment gusturile se schimba, gama de preferinte se poate largi, au cerut opiniile celor din jur care au spus ca da o pereche de blugi nu o sa te scoata in evidenta si nu o sa iti puna la incercare cunostintele de designar si pasionat de moda insa sa combini cu stil denim cu denim poate fi o provocare interesanta. Si de acolo ideea acestui articol, in cautarea unui outfit perfect folosindu-ne de denim atat in sezonul rece cat si in sezonul cald, mai sport sau mai casual.
denim-pe-denim
Eu iubesc albastru, e o culoare ce poate fi purtata atat de zi cat si de seara. Iar blugi gasesti oricand, oriunde deci e vorba doar de combinatii si imaginatie!  Mai jos va propun 5 tinute folosind denim cu denim, idei indraznete dar care sa nu incearce prea mult tinuta, mult denim dar fara sa-l simtim obositor:
Denim cu denim trendy stil de iarna!
O tinuta perfecta de mers la cursuri sau la job, folosindu-va de o pereche de blugi si o geaca din denim, caciula, fularul, cizmele UGG, ghiozdanul de piele si tinuta e gata! Denimul intr-o combinatie deloc obositoare fiindca accentul cade pe alte elemente!
Intra in magazinul nostru si vezi veste din denim aici –> http://www.prosports.ro/catalog/imbracaminte/imbracaminte-femei/jachete-femei/
denim
Denim cu denim trendy stil de vara!
O combinatie ingenioasa de pantaloni scurti si tenisi din denim. Un top scurt, o geanta de piele, ochelari de soare, o brata si tinuta e gata. Denimul iese in evidenta intr-o tinta punk-rock, in stil englezesc!

large

Denim cu denim combinatie ingenioasa!
O rochita de denim cu modele si sandale cu platforme! o idee ingenioasa de a purta denim fara sa purtam pantaloni sau bluza. Completam tinuta cu bijuterii si accesorii in acceasi nuanta si succesul e garantat!
denim-rochie
Denim cu denim in nuante diferite!
Daca te uiti prima data la tinuta de mai jos nici nu observi ca e vorba de o combinatie de denim cu denim. Asta fiindca pantalonii sunt negri si camasa e albastra. Foloseste mereu combinatii de culori! Aici gasesti blugi visinii -> http://www.prosports.ro/cumpara/blugi-femei-glamorous-skinny-wine/
denim-in-2-culori
5. Sparge monotonia cu un print deosebit! Denim cu denim floral
Arata bine, feminin, elegant si deabia se observa combinatia denim cu denim! Asta inseama sa fi creativa :)
denim-cu-denim-fusta
Cateva pont-uri bune atunci cand te folosesti exclusiv de denim:

-Foloseste nuante diferite de denim si atunci ai siguranta ca nu va mai arata obositor: alb/roz pal/ albastru indigo/ albastru deschis/ verde fistic/ negru … Dupa cum vedeti o pereche de blugi sau o vesta de blugi intr-o nuanta neobisnuita va sparge monotonia!
-Chiar mai mult, poti incerca blugi cu diverte print-uri, de exemplu cu flori …
-Atunci cand folosesti mult denim, outfitul tinde sa fie obositor asa ca pastreaza o linie simpla de bijuterii si accesorii.
-Cand te gandesti de obicei la combinatii de denim iti vine in minte: pantaloni lungi cu o geaca! Insa dupa cum vedeti si in exemplele de mai sus, puteti combina pantaloni scurti cu vesta/geaca/tenisi/ etccc Sunt rochii, fuste si chiar accesorii din denim!
-Cand porti mult denim e important sa le porti cu clasa, sa te accesorizezi corespunzator nu ca si cum ai scos primele 2 haine din dulap.
Tu ce combinatie de denim cu denim ai ales azi???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu