miercuri, 8 ianuarie 2014

Cizmele UGG pentru fiecare zi – 7 tinute fashion

Vremea e din ce in ce mai rece, decembrie se apropie cu pasi repezi si pentru noi doamnele asta inseamna Fashion de Iarna. Stim ca vrem sa fiti in continuare in trend de aceea va recomandam 7 idei de tinute cu stil in care am inclus cizmele UGG pentru sezonul de iarna. Chiar daca te imbraci casual, sport sau elegant am ales cate o tinuta pentru fiecare doamna, pentru fiecare stil, pentru fiecare zi a saptamanii, astfel incat sa va convingem ca toate fetele trebuie sa aiba o pereche de cizme UGG iarna asta. Iubim cizmele UGG fiindca sunt confortabile, calduroase si nu se demodeaza niciodata.Tot ce aveti nevoie este putina creativitate, folosindu-va de hainele din dulap si ideile noastre va puteti reinventa tinuta in fiecare zi:
Fashion Trend 1 – Cizmele UGG intr-o tinuta casual-eleganta
Am ales o pereche de cizme Ugg, niste blugi simpli, drepti care ii puteti baga in cizme, alb si rosu in partea de sus care ne aminteste de zapada si Sarbatori, cercelusi cu mode de fulg de nea si o geanta visinie in stil minimalist dar totusi incapatoare pentru zilele lungi la birou sau la cursuri. Ador esarfa rosie care va iesi in evidenta de sub palton.
ugg2
Fashion Trend 2 – Cizmele UGG intr-o tinuta sport-casual
Fiindca nu vrem sa va facem sa cumparati multe haine noi ci din contra sa incercati combinatii ingenioase folosindu-va cizmele UGG si hainele pe care deja le aveti am pastrat perechea de jeans, bluza alba la care am adugat o geaca roz calduroasa (dar poate fi de orice culoare), esarfa, bratari si lac de unghii de acceasi culoare, am schimbat geanta si deja e cu totul alta tinuta.
ugg1
Fashion Trend 3 – Cizmele UGG intr-o tinuta casual-monocromatica
Cizmele gri se potrivesc foarte bine avand in vedere ca majoritatea doamnelor au haine gri si negre in dulap. Am pastrat tricoul alb, jeans gri, un jerseu gri, o geanta mare Chanel si o esarfa supradimensionata gri.
ugg3
Fashion Trend 4 – Cizmele UGG intr-o tinuta foarte feminina
Am ales tonuri pastel care se poarta foarte mult iarna asta, un roz pal, insa se poate folosi si crem, nud sau gri. Desi cizmele UGG am putea spune ca sunt lipsite de feminitate, ele fiind mai sport, alegand perechea potrivita si completand cu haine foarte finute nu avem cum sa dati gres. Am ales un jerseu gros, crosetat, roz, o bluza roz, o pereche de jeans albastru inchis si accesoriile atat de importante.Geanta, cerceii si bratarile sunt must have pentru aceasta tinuta.
ugg4
Fashion Trend 5 – Cizmele UGG intr-o tinuta casual, tinereasca
Alege perechea ta preferata de jeans, cizmele UGG, un jerseu si un fular cu dungi colorate, eventual si o caciula, pune-ti lucrurile intr-un ghiozdan sau ia cu tine doar mapa si esti gata pentru orele de curs de la universitate.
ugg5
Fashion Trend 6 – Cizmele UGG intr-o tinuta sport-chic
Iarna asta alege combinatia castigatoare: Cizme UGG si o geaca sport-casual alba . Combinata cu o bluza violet, o esarfa inchisa la culoare, niste cercelusi draguti e tinuta ideala pentru o dupa-masa cu fetele la o cafea, pentru o bulgareala in parc cu baietii dar si pentru zilele lungi de vacanta petrecute in natura sau pe la Targurile de Craciun.
ugg6
Fashion Trend 7 – Cizmele UGG intr-o tinuta casual-chic
Incalzeste-te cu culori calde. Desi majoritatea poarta cizme UGG negre sau gri noi spunem sa le iei in considerare si pe cele maro, cu un look natural de piele intoarsa. Completand tinuta cu nuante calde, din acceasi paleta de culori(oranj, rosu, visiniu) o sa exprimi caldura si seninatate in orice incapere in care o sa intri. Alege o geanta de piele in culori calde si iti promitem ca o sa uiti de frigul de afara!
ugg7
Tu cum ai ales sa iti asortezi cizmele UGG astazi???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu