miercuri, 8 ianuarie 2014

Pulovere pe care trebuie sa le porti sezonul acesta. Inspira-te din tendinte

A purta sau a nu purta pulover. Aceasta este intrebarea. De cateva sezoane, puloverele si-au reintrat, usor-usor, in drepturi si au fost ridicate la rang de piese statement de catre fashionistele din lumea intreaga. Cu toate astea, cele mai multe dintre noi inca le privim cu suspiciune.

Nu stiu altii cum sunt, dar mie intotdeauna mi-au placut puloverele. Am o colectie frumoasa la care tin, cu toate ca rareori le port. Si asta pentru ca mi se par destul de greu de pus in valoare iarna cand, in incaperi este prea cald, iar afara este prea frig si raman ascunse pe sub paltoane calduroase. Sezonul acesta, insa, mi-am propus sa le port mai des, mai ales ca vor arata minunat alaturi de noua mea fusta din piele.

Daca te-ai hotarat sa renunti la "layering" in favoarea minimalismului chic, iata care sunt cele mai cool modele de pulovere ale momentului. Mie una imi lipsesc doar cele cu mesaje haioase. Tu pe care le vei purtat

Puloverul scurt

Din fericire pentru cele ce nu sunt straine salilor de fitness, a revenit moda topurilor scurte, ce lasa abdomenul la vedere. Cu o singura mentiune: poarta-le intotdeauna cu fuste sau pantaloni cu talie inalta, astfel incat sa arati doar putina piele, si niciodata buricul.


Zara 149 lei


Stradivarius 149 lei

Puloverul lung

La extrema cealalta se afla puloverul lung, ce poate fi purtat pe post de rochie. Accesorizeaza-l cu bocanci sau ghete pentru un look grunge in tendinte, sau poarta-l la un cocktail cu cizme peste genunchi.


Bersha 119 lei


H&M 99 lei

Puloverul cu imprimeuri si mesaje haioase

Par copilaroase, insa pot fi piesa cheie intr-o tinuta sporty chic. Poarta-le cu jeansi pentru un look casual, sau asorteaza-le ca un fashion icon, cu o fusta creion si pantofi stiletto.


Stradivarius 119 lei


Bershka 119 lei

Puloverul cu maleta

Un pulover cu maleta, usor supradimensionat, intr-o culoare uni, arata perfect cu o fusta evazata sau o pereche de pantaloni clasici si pantofi stiletto. Pentru un look a la Kate Moss, poarta-l cu o rochie tip furou si cizme stramte, peste genunchi.


Zara 229 lei


Zara 229 lei

Puloverul texturat

Ca imita blana, ca are ciucuri, sau e pur si simplu foarte pufos, puloverul texturat este hitul acestui sezon in materie de pulovere. Scurt sau lung, cu mesaje haioase sau purtat fara nimic altceva, puloverul texturat te va propulsa instantaneu pe lista celor mai bine imbracati... desigur, daca mentii restul cat mai simplu, si alegi pantofii stiletto cu varful ascutit in locul celor cu platforme, sau renunti complet la tocuri in favoarea unor botine cu atitudine.


Bershka 99 lei


Stradivarius 169 lei

Puloverul tematic

Cu imprimeuri tematice de sezon, cu fulgi de nea, reni sau modele traditionale, acest tip de pulover nu se va demoda niciodata. Pare usor cliseu, insa nimeni nu-i poate rezista, mai ales in preajma sarbatorilor. Iar hipsterii il adora, tu ce mai asteptit


H&M 89,90 lei


H&M 89,90 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu