miercuri, 8 ianuarie 2014

Cele mai bune branduri de lenjerie din lume

Ei bine, acest articol este pentru toate acele femei care iubesc lenjeria de corpfeminina sau sexy, cuminte sau salbatica, care au deja dulapul plin sau isi doresc sa aiba lenjerie de la cele mai bunebranduri din lume.

1. Victoria’s Secret

Ei bine, nu e deloc de mirare de ce acest brand e pe lista! Aproape toata lumea il cunoaste, deoarece si-a mentinut succesul de-a lungul anilor. Ceea ce il face mult mai interesant este faptul ca isi angajeaza propriile modele pentru a face publicitate brandului. Aceste modele, numite si Victora’s Secrets Angels, sunt suficiente pentru a-ti face imaginatia sa o ia razna. Ai putea sa ceri o combinatie mai provocatoare decat lenjerie si ingeri?

2. La Perla

Cand ai celebritati precum Kate Moss, Victoria Beckham si Julianne Moore care isi arata sprijinul pentru brand, stii ca faci bine ceea ce faci. Nu e, deci, nici o surpriza ca Jean Paul Gaultier se refera la La Perla ca la "Perla Lenjeriei". Cunoscuta in principal pentru corsetele sale minunate, brandul are nu doar creatii pline de farmec, dar ofera piese potrivite pentru orice tip de corp.

3. Agent Provocateur

Desi brandul are un nume francez, a fost, de fapt, nascut in Anglia. Adesea considerat ca fiind unul din cele mai sexy branduri de lenjerie, Agent Provocateur este cunoscut pentru creatiile sale chinuitoare. Acest brand iti ofera tot ce ai nevoie pentru a fi cea mai sexy!

4. Damaris

Damaris Evans stia ca lenjerie e ceea ce vrea sa faca in viata ei profesionala de cand avea 25 de ani. Afacerea ei a inceput cu un imprumut de 5000 de lire sterline si masa din bucatarie. In curand, ea a aparut in magazinele de top din Londra si a devenit cunoscuta imediat. Creatiile sale si-au gasit repede loc in reviste, precum ES magazine si Vogue. N-a fost spre surpriza nimanui cand Elle a numit-o "Regina Lenjeriei". Mai mult, ea a fost chemata la Palatul Buckingham si a fost onorata cu premiul "Celebration of British Design". Auto-proclamat "knickercentric", designerul are fani loiali printre celebritati si roialitati.

5. Frankly Darling

Brandul lider al Marii Britanii este extins in intreaga lume. Acesta a aparut in 2000, creat de Deborah Sim. Oferindu-ti totul, de la chic la classy, Frankly Darling are o mare selectie din cele mai bune materiale, cum ar fi satin si dantela. Acest brand plin de farmec iti ofera creatii accesibile si atragatoare.

6. Carine Gilson

Lansata prima data in 1994, aceasta eticheta couture, creat de un designer belgian stabilit la Paris a crescut in faima instantaneu. Cunocut pentru lenjeria sa de lux hand-made, brandul se mandreste cu cele mai bune matasuri si dantele Chantilly. Inutil sa mai spunem ca este unul din cele mai scumpe branduri din lume. Deci, daca ai bani de cheltuit, atunci trebuie sa incerci ceva de la Carine Gilson.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu