marți, 7 ianuarie 2014

Cum sa cheltuiesti mai putin la cumparaturi

Iata cateva idei despre cum ai putea sa te imbraci bine fara cheltuiesti salariul pe o luna pe haine.

Asteapta perioada discounturilor

Informeaza-te care este perioada in care magazinul tau favorit ofera discounturi. Unele dintre magazinele din mall-uri au reduceri in ianuarie pentru articolele de imbracaminte de primavara/vara si in iulie pentru hainele de toamna/iarna, in timp ce altele au soldari in fiecare sezon in incercarea de a scapa de produsele care nu s-au vandut.

Daca ai vazut ceva ce iti place, dar este prea scump, tot ceea ce trebuie sa faci este sa intrebi cand va incepe perioada de reduceri in magazinul respectiv si daca acel produs va beneficia de discount in curand. Inscrie-te la newsletterele magazinelor favorite pentru a afla din timp de reducerile disponibile si eventual pentru a primi cupoane de reduceri.

Mergi la shopping inafara sezonului
Fa-ti un obicei din a face cumparaturile in extrasezon. Poate nu vrei sa te gandesti la pulovere din casmir sau ghete in mijlocul lui iulie, insa cel mai probabil vei face economii substantiale astfel.
Magazinele ofera discounturi la haine din sezoanele precedente, la o perioada considerabila de timp dupa ce acestea s-au incheiat. Incep sa faca stocul pentru sezonul ce urmeaza cu cel putin o luna inainte ca cel dinainte sa se termine asa ca vei avea sansa sa achizitionezi haine ieftin si de calitate pentru anotimul respectiv sau pentru cel care vine.
Fa o plimbare pana la cel mai apropiat magazin outlet
Localizeaza cel mai apropiat magazin outlet si mergi la cumparaturi cu prietenii sau familia. Asigura-te ca ajungi acolo devreme, de preferat intr-o zi din timpul saptamanii pentru ca altfel toate produsele bune vor fi deja luate. Vei gasi acolo haine de firma la preturi mult mai mici.

Fa cumparaturi online
Shoppingul online poate fi o modalitate rapida si simpla de a gasi haine la un pret mai bun. SIngurul dezavantaj este ca nu poti incerca materialul, insa poate fi un mijloc grozav de a-ti imbogati garderoba daca iti cunosti masura exacta si daca exista o politica de returnare avantajoasa.

 

O buna modalitate de a face shopping online este ca mai intai sa incerci lucrurile intr-un magazin. Astfel vei vedea cum te simti imbracat in respectivul articol vestimentar, cum este materialul, ce masura ti se potiveste cel mai bine.

Intotdeauna cauta promotiile si cupoanele inainte de a umple cosul virtual.. Poti salva sume importante de bani introducand codul unui cupon.

Fa schimb de haine

Reuneste-te cu familia si prietenii apropiati si schimbati intre voi haine si accesorii pe care nu le purtati niciodata sau de care v-ati plictisit dupa doar cateva purtari. Daca prietenii tai au gusturi bune la haine si nu-ti pasa ca au fost purtate, aceasta poate fi o modalitate grozava de a-ti improspata garderoba si de a economisi. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu