miercuri, 8 ianuarie 2014

Cum si cand porti dresuri? Afla cele mai frecvente greseli

Dresurile: cand, unde si cum le porti, cu ce le combini, care sunt cele mai frecvente greseli? Tindem sa credem ca stapanim foarte bine acest domeniu cand, in realitate, cele mai multe dintre noi nu cunoastem nici regulile de baza.

Dresuri nude

Dresurile nude sunt subiectul celor mai frecvente greseli stilistice ale acestui anotimp. In ciuda faptului ca magazinele sunt pline de astfel de ciorapi, te sfatuiesc sa stai cat mai departe de ei. Daca insisti totusi sa-i porti, exista cateva reguli de care e bine sa tii cont.

In primul rand, trebuie sa fii foarte atenta la nuanta dresului. Daca optezi pentru un dres nude, trebuie sa para ca nici nu este acolo. Daca cei din jur isi pot da seama imediat ca porti dresuri, sigur ai facut ceva gresit.

Alege o pereche de ciorapi de foarte buna calitate, fini si subtiri, in aceeasi nuanta cu piciorul tau. Ai grija ca acestia sa se intinda perfect, sa nu formeze cute si, te rog, nu-i purta niciodata cu sandale, pantofi slingback sau decupati in fata.

Cel mai important: nu purta niciodata dres la o rochie de seara! Oricat ai avea impresia ca te protejeaza de frig, renunta! Nu exista nicio scuza sa porti un dres lycra pe sub o rochie eleganta de seara.


Dresurile colorate

Daca alegi sa porti dresuri, fa-o deliberat. Nu te ascunde in spatele unui dres nude 15 den. Alege in schimb un dres colorat cat mai gros, sau texturat.

Poarta-le in tinute casual de zi, combina imprimeurile, culorile si texturile pentru un look modern, in tendinte. Poti sa le porti chiar si cu sandale, cu o singura conditie: dresul sa fie cat mai gros, iar sandalele sa fie unele cu atitudine, cu toc gros, platforma, si barete groase. Nu purta niciodata ciorapi cu sandale delicate, cu toc stiletto si barete subtiri.

Daca vrei sa poti un dres la o rochie de seara, alege unul cu un model delicat. Cele mai sexy sunt dresurile negre care au o linie fina, neagra, desenata pe spate. Sunt irezistibili in cobinatie cu o 'little black dress'. Poti sa porti chiar si dresuri tip plasa, atat timp cat ochiurile sunt foarte mici si dese.

Sunt sigura ca majoritatea dintre noi ne-am uitat cu jind la acele modele de dresuri negre cu model ce imita portjartierul. Sunt absolut irezistibili, dar acelasi efect il vor avea si asupra barbatilor din jurul tau, asa ca nu ti-as recomanda sa-i porti cu o fusta mini decat daca ai o armata de bodyguarzi langa tine, sau esti Madonna in concert. Altfel rezerva-i pentru intimitatea dormitorului, iubitul tau iti va fi recunoscator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu