miercuri, 8 ianuarie 2014

Cinci perechi de ghete de iarna, pe care orice barbat ar trebui sa le aiba

O pereche buna de ghete de iarna pentru bărbați vă asigura confort pe tot parcursul zilei și vă ajută să completati look-ul, fie ca vorbim de unul elegant (cizme sau ghete de piele, eventual din lac cu cusaturi moderne) sau unul sport (ghete sau cizme imblanite, cu siret sau fermoar). Tocmai de aceea,  in garderoba fiecarui barbat ar trebui sa existe cel putin cate o percehe de pantofi pentru fiecare ocazie in parte.  Iar noi ne-am propus sa va aratam 5 perechi de ghete de iarna, pe care ar trebui sa le aiba orice barbat.
  1. Incepem cu ghetele de iarna Onfire Paddock pe care le puteti gasi aici http://www.prosports.ro/cumpara/ghete-barbati-onfire-paddock-negre/.  Vorbim de o pereche de ghete din piele, ce va vor ajuta sa faceti fata cu brio, oricarei zile de iarna. Fie ca-i vorba de apa sau zapada, ghetele Onfire Paddock se vor descurca fara probleme pentru ca sunt realizate din piele naturala.  In plus, modelul este unul elegant si va va permite sa ii asortati la diferite ocazii, fie ca mergeti la job, imbracat casual sau la o intalnire de afaceri la care se cere sa purtati costum.
  2. Pentru barbatii care prefera sa faca sport in aer liber sau an un abonament la sala chiar si in sezonul rece, cei de la Adidas au un model perfect http://www.prosports.ro/cumpara/tenisi-inalti-pentru-barbati-adidas-originals-indoor-tennis-whitenavysatellite/     Acest model este ideal pentru zilele geroase, intrucat ghetele au talpa antiaderenta si sunt realizate din piele naturala,iar acest lucru va permite sa mergeti prin zapada fara sa va temeti ca o sa va udati la picioare sau o sa alunecati.
  3. Pentru zilele in care veti imbraca o tinuta casual, va recomandam deasemenea o pereche de ghete gri. Un model ca va va asigura tot confortul si va completa perfect, orice tinuta. http://www.prosports.ro/cumpara/ghete-barbati-onfire-suede-gri/  Aceste ghete sunt destinate persoanelor relaxate si  non-conformiste. Sunt deosebit de simpli, iar întraga atenție va cădea pe restul tinutei.
  4. Asa cum era de asteptat si cei de la Lacoste au un model de ghete ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba unui barbat. Este undeva intre sport si elegant astfel poate fi purtat atat cu un echipament de fas pentru munte cat si o pereche de jeans si un palton in oras http://www.prosports.ro/cumpara/ghete-de-iarna-barbati-lacoste-upton-nubuck-negru/
  5. Iar pentru iubitorii muntelui cei de la Karimor au un model ce nu trebuie ratat.  Vorbim de ghete impermeabile dar care permit piciorului sa respire. Ghetele de la Karrimor sunt de o calitate superioara si protejeaza perfect, picioarele de frig. Sunt perfecte pentru vacantele de iarna la ski sau snowboard http://www.prosports.ro/cumpara/ghete-barbati-karrimor-snowfur-ii-weathertite-negre/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu