miercuri, 8 ianuarie 2014

Bianca Dragusanu, umilita la un festival de moda!

Bianca Dragusanu a fost pusa intr-o situatie penibila in urma cu cativa ani, la un festival de moda. Ea si-a dorit foarte mult sa prezinte Bucharest Fashion Week, si i s-a acordat acest privilegiu, insa a dat-o in bara grav. 

Bianca Dragusanu nu s-a multumit sa prezinte colectiile designerilor, ci si-a dorit foarte mult sa le si prezinte. Dorinta i s-a implinit in urma cu trei ani cand, la insistentele unor persoane influente din organizarea Bucharest Fashion Week, ea a primit rolul de gazda, alaturi de modelul Claudiu Constantin. Din pacate, prestatia ei a fost de-a dreptul deplorabila, astfel ca, dupa pauza, nu a mai fost lasata sa urce pe scena. 

"Bianca este o tipa ambitioasa si nu s-a multumit niciodata cu putin! De exemplu, la festivalul Bucharest Fashion Week, ea nu dorea sa fie doar manechin in prezentarile designerilor, ci, la un moment dat, cand era deja un star la televizor, a incercat, prin intermediul unor persoane importante, sa fie si gazda unui asemenea regal de moda! Basca, a si reusit! Numai ca situatia a luat o intorsatura groznica pentru ea chiar in prima zi a evenimentului de acum trei ani, la care roscata a primit rolul de amfitrioana! Dragusanu a intrat pe scena, la brat cu Claudiu Constantin, si a inceput sa prezinte defilarile creatorilor romani! Insa nu prea i-au iesit cuvintele, iar reactiile celor din sala nu au intarziat sa apara! Mai mult, organizatorii, disperati si ei de modul in care decurgeau lucrurile, au luat o masura radicala! Dupa pauza, nu au mai lasat-o pe Bianca sa iasa pe podium! A fost ingrozitor!", a declarat o persoana implicata in eveniment pentru wowbiz.ro

"Cand a aflat ca nu mai iese pe scena, avea lacrimi in ochi! S-a simtit jignita si chiar pusa intr-o situatie umilitoare! Nici nu mai dorea sa mai plece din cladire!", a mai povestit aceeasi sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu