miercuri, 8 ianuarie 2014

CUM RECUNOASTEM CIZMELE UGG ORIGINALE, DE CELE CONTRAFACUTE

Se pare ca si anul acesta, cizmele UGG se vor afla in topul celor mai iubite cizme. Iar explicatiile sunt simple:  acest model este incredibil de comod, foarte calduros si extrem de usor de asortat la orice tinuta.  Cizmele UGG merg de minune cu o pereche de blugi mai largi, la fel cum se asorteaza perfect la blugi skinny sau la o rochie tricotata. Asa ca nu-i de mirare, ca majoritatea femeilor isi doresc sa aiba cel putin o pereche.
Problema insa este cum ne dam seama daca avem de-a face cu o pereche de cizme UGG originale sau avem in fata un fake bine realizat. Asa ca in materialul urmator va prezentam cateva dintre detaliile care va vor ajuta de descoperiti modelele contrafacute de cele originale.
Inaltimea
Incepem cu inaltimea, pentru ca cizmele Ugg Australia Classic sunt realizate de producatori in doua marimi: scurte “midcalf” si inalte “tall”. Alte variatii intre cele doua marimi (sau peste marimea “tall”) nu sunt cizme Ugg originale iar acesta este primul aspect pe care trebuie sa il avem in vedere.
Marimea
Marimile cizmelor Ugg sunt putin diferite fata de cele normale, pentru ca sunt putin mai mari. Asa ca s-ar putea sa ai nevoie de un numar mai mic fata de cel pe care il porti de obicei. Iar lucrul acesta este un semn bun.
Talpa
Talpa unei cizme Ugg autentice este realizata dintr-o singura bucata solida dar flexibila si are ca logo soarele specific. In cazul cizmelor contrafăcute, talpa este rigidă și nu se poate îndoi așa ușor. In plus, pe talpa fake-urilor apare logo-ul UGG în mijlocul tălpii.
Blana
Asa cum specifica si producatorul, cizmele UGG sunt făcute din piele și blană de oaie. În cizmele originale se simte blana foarte fină și este într-o cantitate mare, astfel încât să țină cald chiar si la cele mai ridicate temperaturi. In cazul cizmelor contrafăcute, la interior veti gasi o blană sintetică destul de aspră si subțire. Un alt aspect specific Ugg-urilor orginale, este ca daca incercam sa indoim partea de sus a cizmei pentru a vedea blana de la interior, aceasta se va indoi destul de usor. In cazul fake-urilor, blana sintetica este destul de rigida si nu va permite indoirea decat foarte greu.
Eticheta interna
Ceea ce trebuie sa stiti de la bun inceput, este ca faimoasele cizme Ugg Australia sunt realizate in China (da, in China!!!!), iar pe eticheta lor interna trebuie sa scrie acelasi lucru, respectiv “Made in China”. Asa ca daca veti gasi modele pe a caror eticheta scrie “Made in Australia” trebuie sa stiti ca sunt contrafacute!
Eticheta externa
Prin verificarea etichetelor, puteti descoperi cu siguranta cizmele UGG false. O pereche de cizme Ugg  Australia Classic originale au langa emblema de deasupra calcaiului, langa literele U G G si simbolul unei marci inregistrate – ®. Aceasta marca inregistrata este foarte aproape plasata, la deschiderea ultimului G, nu mai sus de acesta. Ugg-urile originale nu au alta eticheta la vedere decat cea de pe calcaiul cizmei, nu si una in partea de sus sau in orice alt loc. In cazul in care eticheta este prea mare, aceastea este o pereche de Ugg-uri falsa.
Pe prosports.ro gasiti cizme UGG si ghete UGG la cele mai mici preturi de dama si barbatesti, 100% originale.
Cumparati cu incredere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu