marți, 7 ianuarie 2014

Intotdeauna aminteste-ti: Prezentarea este totul

Imagineaza-ti un bijutier care incaseteaza un diamant superb, fara cusur intr-un metal fara valoare pentru a crea o bijuterie. Ce se intampla cu diamantul? Il mai gasesti atragator?

Pun pariu ca nu poti face diferenta intre un diamant veritabil si o piatra cubica ieftina de zirconiu. Nimeni nu-i poate spune valoarea reala.

Insa daca bijutierul pune acel diamant intr-o piesa metalica pretioasa, frumos decorata – o prezentare spectaculoasa – diamantul respectiv devine de nepretuit.

Gandeste-te la tine ca la un diamant. Cum te vei prezenta?

3. Seteaza-ti obiective realiste

Impune-ti obiective care sunt suficient de stimulante astfel incat sa nu fie simplu de atins, insa care sa nu te scoata de tot din zona ta de comfort pentru a nu te simti coplesit.

Acorda-ti cateva minute pentru a-ti da seama ce fel de tip iti doresti sa fii. Noteaza pe o lista caracteristicile care iti trec prin minte cand te gandesti la tipul de barbat care iti doresti sa fii. Cum te-ar vedea ceilalti? Noteaza cateva idei despre cum ar arata un astfel de barbat. Cum s-ar imbraca? Cum ar arata parul lui? Cum s-ar ingriji?


Dupa ce ti-ai dat seama ce fel de stil iti doresti, seteaza-ti niste puncte de referinta. De exemplu, o data pe saptamana poti merge in magazine pentru a incerca tipul de haine care s-ar potrivi acestui tip de personalitate.Chiar daca vei iesi din zona ta de comfort, probeaza pentru a vedea cum arati. Distreaza-te!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu