miercuri, 8 ianuarie 2014

Blazere in tendinte pe care trebuie sa le porti sezonul acesta

Blazerele sunt acele piese vestimentare versatile la care apelam atunci cand vrem sa dam un aer smart unei tinute casual, cand ne gandim la o tinuta office, sau pur si simplu cand vrem sa facem impresie si sa inspiram incredere si seriozitate.

Blazerele au un aer smart si elegant chiar si atunci cand sunt purtate cu sandale stiletto, si fara nimic altceva pe dedesubt... Combinatia fatala! Si pentru ca moda se schimba iar blazerul iubitului nu mai este singura optiune pentru o tinuta in tendinte, iata cinci noi modele de blazere in care ar trebui sa investesti sezonul acesta, pentru a-ti actualiza garderoba.

Blazer tip smoking

Inspirat de garderoba masculina, dar atent taiat si ajustat pe corp, blazerul smoking este definitia elegantei si a rafinamentului. Alege unul intr-o nuanta aristocrata precum rosu sau negru.


H&M 159 lei


H&M 129 lei

Blazerul cadrilat

Inspirat tot din garderoba masculina, sau din subcultura punk, cum este cazul celor in rosu si negru. Poarta-le pe cele dintai cu o pereche de pantaloni asortati pentru o tinuta business, sau combina-le pe celelalte cu jeansi negri skinny si bocanci pentru un look punk-rock.


Zara 399 lei


TinaR 152 lei

Blazerul scurt cu imprimeu

Sunt foarte potrivite intr-o tinuta casual, si deosebit de moderne. Alege unul cu un imprimeu grafic, in doua culori, sau ton sur ton.


H&M 89 lei

Blazerul clasic, texturat

Blazerul clasic, in stilul lui Coco Chanel este la fel de modern ca pe vremea emblematicei creatoare de moda. Cum, insa, nu toate ne putem permite un sacou Chanel original, brandurile mass market l-au reinventat intr-o serie de culori si modele, potrivite fiecarui stil si buzunar.


Nissa 399 lei

Blazerul roz pudrat

Pur si simplu pentru ca rozul pudrat este culoarea acestui sezon. Punct. Tine cont, insa, ca sunt foarte putine sanse, spre deloc, ca rozul sa mai fie in tendinte si iarna viitoare, insa mai ai o sansa sa il porti la vara, asa ca gandeste-te bine daca e cazul ca faci aceasta investitie. Daca rozul pudrat este, insa, una dintre culorile tale preferate si iti sta bine cu el, atunci ce importanta mai au tendintele?


Zara 149 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu