marți, 7 ianuarie 2014

Despre haine confortabile si de calitate

Daca iti doresti calitate si stil, atunci va trebui sa platesti pretul. Insa trebuie sa ai in vedere ca nu exista articol de imbracaminte care sa indeplineasca in egala masura criteriile functional si estetic. Asa ca, daca esti in cautarea unui articol vestimentar care se regaseste in lista urmatoare, mai bine te lasi pagubas:
-         O pereche de pantofi sport care pot fi purtati prin zapada, cat si atunci cand te cateri pe Everest, fara sa mai ai nevoie de rezervor cu oxigen
-         O pereche de jeansi super aratosi pe care ii poti purta pe cea mai mare canicula vara fara sa te incingi in ei;
-         Un pulover din casmir impermeabil, care poate fi purtat sub apa si este captusit cu Gore-Tex;
-         O camasa pe care o poti purta atunci cand joci volei.

Opreste-te aici! Astfel de haine nu exista! In orice caz, daca ai mai putine pretentii, se pot gasi produse de imbracaminte de calitate care au caracteristici atat estetice, cat si functionale in anumite proportii. Imbracamintea poate fi si frumoasa si functionala.
Iata cateva criterii de calitate pe care le poti urmari la cele mai raspandite articole de imbracaminte:

O camasa de calitate – gulerul este bine croit si va arata bine chiar si dupa cateva purtari. De preferat, camasa este confectionata din bumbac, material placut la atingere si in care nu vei transpira.

Pantofii sport pana la glezna – o pereche cu talpa lipita si in acelasi timp cusuta ofera robustete pantofului indiferent de situatie. Cine nu a avut de-a face cu o pereche de adidasi ieftini a caror talpa s-a desprins dupa numai cateva saptamani de purtare. Captusirea interiorului cu piele va tine mirosul neplacut departe. O structura solida si un toc robust face pantoful mult mai confortabil. 

Jeansi selvedge (material textil – bumbac tesut pe diagonala)- un material mult mai robust, folosit la jeansii de calitate. Avantaje: un material care imbatraneste bine, chiar si dupa luni bune de purtare, frumos prespalati si croiti. Fiind realizati dintr-un material rezistent, poti face cam orice in ei.

Daca iti doresti haine bine croite, din materiale bune, facute sa reziste, pur si simplu trebuie sa arunci o privire la produsele high-end. In general, elementele de caltate incep sa se regaseasca la produsele cu pret peste medie. Misiunea nu este deci imposibila, insa vine cu o eticheta mai scumpa. Partea buna este ca pretul reflecta calitatea hainelor respective. Cumparand haine mai bune, care sunt, desigur mai scumpe, inseamna ca veti cumpara lucruri care vor tine mai mult. Pana la urma nu vor costa mai mult si veti primi un bonus important: stilul. Bineinteles, pretul nu este o garantie a calitatii unui produs, deci fiti cu bagare de seama.


Acestea fiind zise, mult succes la cumparaturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu